| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi tipkovnia mi je grunula u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo neka mi netko pomogne...dogodilo se samo od sebe.. Najedan put mi tipkovnica nece pise hrvatska slova(ć, Ž itd...) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 2,883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tipkovnia mi je grunula Evo neka mi netko pomogne...dogodilo se samo od sebe.. Najedan put mi tipkovnica nece pise hrvatska slova(ć, Ž itd...) i umjesto njih mi upisuje ove ynakove ';\[.........tako]er su z i y yamjenili mjesta.... ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: 'Just hearing the name Real Madrid makes me want to vomit...' |
| |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: tipkovnia mi je grunula Možda ovdje dolje u desnom kutu prozora, kod sata ![]() Označiš HR
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #5 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tipkovnia mi je grunula Control Panel -- > Regional and Language Options --> Languages --> Details i tamo nađeš ili to napraviš šta ti je Joks napisao (ako ti se to vidi u desnom kutu)
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tipkovnia mi je grunula isto tako zna se dogodit da ispadnu čžš a da tipkovnica ostane na HR. tada je potrbno samo redetirat windoze i sve se vraća ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! |
| |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: tipkovnia mi je grunula Problem je riješen ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
« zvuk na youtube.com
|
VideoDj »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.