| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Tko bi znao što je ovo? u Tehnologija i Tehnika forumu; Pročešljao sam mašinu sa Spybot i jos uvijek mi se to pali samo kad restartam mašinu. Kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Photoshop freak | Tko bi znao što je ovo? Pročešljao sam mašinu sa Spybot i jos uvijek mi se to pali samo kad restartam mašinu. Kao da se hoce nekud prespojiti. Bdw. na net se spajam preko kabelske tv.
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko bi znao što je ovo? HiJack This skini i report skeniranja stavi, ako je HiJacker, Spybot i AdAware ne pomažu, ajde sad.. ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Tko bi znao što je ovo? thanx.. probat cu ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Tko bi znao što je ovo? imam firewall i nista ne prijavljuje. ovaj majmun se želi nekud konektirati ali mu nejde. ali ajde provjerit cu postavke firewalla. mozda nesto pronađem
| | |
| | #7 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Tko bi znao što je ovo? ZoneAlarm. možda sam mu stavio remember his seting.. mada.. ovak napamet ne znam.. sad nisam doma, kad dođem provjerit cu sto on veli
| | |
![]() |
| Tagovi: ovo, tko, znao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.