| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Tražim nešto... jaaako staro!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozz Samo da napomenem da neznam gdje bih ovo stavio pa sam okinuo ovdje...! Dakle, trebam pomoć, ima jedna pjesma ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Tražim nešto... jaaako staro!! Pozz ![]() Samo da napomenem da neznam gdje bih ovo stavio pa sam okinuo ovdje...! Dakle, trebam pomoć, ima jedna pjesma koja je bila na radio Đurđevcu prije cca. 12 godina! Od tada ju tražim, i napokon nakon 3-4 dana napokon nađem pravi naziv i autora pjesme. Original: Lupeelou - Pumuckl a ja tražim remix koji sam zabilježio s kazete, samo jedan dio, ovdje: http://www.prevrat.net/ivan/pumuckl.mp3 onaj tko mi to nađe ima gajbu beer-e ![]() HVALA! ![]() |
| |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Tražim nešto... jaaako staro!! evo ide lokot
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:33.