| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Trebam jedan program u Tehnologija i Tehnika forumu; E ovako,trebao bi mi neki program preko kojeg bi mogao otkriti je li neka slika skinuta s interneta(odnosno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() | Trebam jedan program E ovako,trebao bi mi neki program preko kojeg bi mogao otkriti je li neka slika skinuta s interneta(odnosno da li se nalazi na internetu) ili ipak nije(odnosno da je uslikana s fotoaparata ili kamere).Jedna osoba mi je poslala neku sliku i sad bi htio provjeriti je li to bas njena slika ili je skinuta s interneta.Ako postoji program koji to moze otkriti zamolio bih vas da mi kazete njegovo ime.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trebam jedan program Ma dobro,ne radi se sad samo o jednoj slici,i jedan frend me trazio ako mu to mogu naci,a i meni treba
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-07 Godina: 22
Poruka: 18
![]() | Re: Trebam jedan program Pa ako je na slici zenska probaj na google upisivati neke rijeci mozda bude ispalo nesto a upload ovdje da vidimo sliku
__________________ Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA Hocu i ja da se malo smijem |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trebam jedan program Naravno da ne postoji... Pod br. 1 trebao bi napraviti analizu slike, a zatim skinuti SVE slike sa interneta i uspoređivati njihove analize sa ovom izvedenom... baci u Photoshop i pogledaj da li slika možda ima vodeni žig... al ako neznaš nemoj me pitati kako, jer ti nemam živaca objašnjavati...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trebam jedan program Ok to sa vodenim žigom,mislim da to frend zna.Samo mi reci ako slika ima vodeni žig,sta to znaci?
| | |
![]() |
| Tagovi: help, programi, slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.

Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo