| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Trebam pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; Trebam POMOĆ u vezi ove moje konzerve, kad ga upalim normalno radi neko vrijeme i onda se sam od sebe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Trebam POMOĆ u vezi ove moje konzerve, kad ga upalim normalno radi neko vrijeme i onda se sam od sebe ZALEDI, onda ga moram ručno ugasiti i nemogu ga više upaliti jer odmah na startu učitavanja ga ledi stalno. Imam 2 harda i na oba mi se ista stvar događa.Mislio sam da je virus ili nešto drugo, provrtio sam sve antivirusne i spyvare programe preko njega ali ništa nije nađeno.( NOD 32, bit defender,avast,Spyvere Terminator,Xoft spy,Ad Aware,Sophos....) Molim nekoga ako zna u čemu je problem da mi pomogne zahvaljujem unaprijed. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Trebam pomoć Molim pomoć kak da očistim ovo neznam! application Win32/RAdmin.22 found in operating memory. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. No action can be taken while the file is in memory. Click "Leave" to continue and subsequently run the cleaning of all local disks. System memory infection originated from file C:\WINDOWS\system32\r_server.exe. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Trebam pomoć [quote=megan.ib;286723]Trebam POMOĆ u vezi ove moje konzerve, kad ga upalim normalno radi neko vrijeme i onda se sam od sebe ZALEDI, .... /QUOTE] Uzroka ovome može bit više, ovako redom vjerojatnosti: memorija, disk, napajanje, grafička kartica, pregrijavanje računala (prašina, ventilatori), matična ploča, procesor (obično AMD ako je)...itd. Prepusti ovo profesionalcima ako ne želiš gubiti vrijeme i novce!?
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Citat:
Win32.RAdmin.22 - Wilders Security Forums Viruslist.com - not-a-virus:RemoteAdmin.Win32.RAdmin.22 Citat:
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM Zadnji Uredio daidza : 02-05-07 u 19:07. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc, trebam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:32.