| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Trebam pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako...Još nisam siguran dal sam u dovar podforum stavio temu ali nema veze ja tražim nešto jako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-07
Poruka: 2
![]() | Trebam pomoć Ovako...Još nisam siguran dal sam u dovar podforum stavio temu ali nema veze ja tražim nešto jako dugo na internetu pa se nadam da će te mi vi moji dragi forumaši pomoć (ako ne nema veze).. O lemu se radi..Radi se o fontovima i to baš ovim dotičnim Highground Graffiti Fonts CD ROM V3.0 pa ako nekom nie problem ako nebude imap šta za radit dok je na internetu neka malo pogleda..i neka stavi link za download..Eto unaprijed se zahvaljujem ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: help |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

ja tražim nešto jako dugo na internetu pa se nadam da će te mi vi moji dragi forumaši pomoć (ako ne nema veze).. O lemu se radi..Radi se o fontovima i to baš ovim dotičnim Highground Graffiti Fonts CD ROM V3.0 pa ako nekom nie problem ako nebude imap šta za radit dok je na internetu neka malo pogleda..i neka stavi link za download..Eto unaprijed se zahvaljujem