| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi trebam pomoč oko nekakve greške u softveru u Tehnologija i Tehnika forumu; U windowsima mi je počelo izbacivati nekakvu grešku i stvarno ne kužim što je to. Evo ja ću ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | trebam pomoč oko nekakve greške u softveru U windowsima mi je počelo izbacivati nekakvu grešku i stvarno ne kužim što je to. Evo ja ću postati slike problema na pvoj slici je to što se pojavljuje, a na drugoj objašnjenje na clik here. Inače ja uvik kliknem dont send, ali se to opet pojavljuje. Molim za pomoč.....
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trebam pomoč oko nekakve greške u softveru Start - Run... . upiši msconfig i odi na Startup tab... daj printscreen toga, pa da vidimo dal se to može isključiti da se uopće ne pokreće ili da vidimo o kojem se programu radi...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trebam pomoč oko nekakve greške u softveru Evo morao sam u dva dijela:
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trebam pomoč oko nekakve greške u softveru Makni kvačicu na NMBGmonitor, stisni ok, restartaj i stavi kvačicu na prozor koji ti iskoči i stisni ok... Javi jel riješilo problem...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 26-10-07 u 14:59. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trebam pomoč oko nekakve greške u softveru Citat:
Možeš mi pomoči oko još jedne stvari? Kako isključiti da se ne pojavljuje automatcki prozor od dial-up connection
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trebam pomoč oko nekakve greške u softveru Probaj ControlPanel - Networking - Advanced - Dial Up Preferences. makni kvačicu sa "Enable Autodial from Location". Iako nisam siguran da je to to...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trebam pomoč oko nekakve greške u softveru Aris hvala na pomoci............sve je riješeno, tema se može zaključati.....
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trebam pomoč oko nekakve greške u softveru Nek ostane za ljude koji bi mogli doći u sličnu situaciju...
| | |
![]() |
| Tagovi: gres ke, nekakve, oko, pomoc, softveru, trebam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:03.