| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Trebam XP - anyone?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Trebam XP Professional verziju bez ikakvog SP-a. Ako ima netko u zg, ko bi bio voljan za cugu pomoći, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Trebam XP - anyone?? Trebam XP Professional verziju bez ikakvog SP-a. Ako ima netko u zg, ko bi bio voljan za cugu pomoći, nek se javi. Stavio sam novi disk koji je za razliku od starog - SATA, radio sam image starog (IDE) diska na novi i sad novi SATA disk ne sadrži SATA drivere, imam disketu, al nemam XP da ih stavim. Treba mi dakle spomenuti CD da osposobim računalo... Sad pišem sa Knoppixa koji za razliku od XP-a, lako i automatski prepoznaje SATA diskove... Hvala... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trebam XP - anyone?? Hvala Fearlessu na pokušaju. dakle trebam CD od nekoga u zg, jer ne mogu skidati s neta, imam samo jedno računalo na kojem imam jedan OS (XP), a trenutno pišem sa Live Linuxa sa kojim ne mogu pristupat diskovima niti pržiti...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: trebam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.