| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi TV cartica Gigabyte hibrid u Tehnologija i Tehnika forumu; uzeo san novu tv karticu hybrid gigabyte GT-PTV-TAF-HR problem mi je da zvuk kasni od slike na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TV cartica Gigabyte hibrid uzeo san novu tv karticu hybrid gigabyte GT-PTV-TAF-HR problem mi je da zvuk kasni od slike na početku je u sync no kasnije sve više kasni i postaje negledljivo bio na FAQ od gigabyta. tamo govori za taj problem da se skinu novi driveri. učinija to i ćorak ![]() ima li ko tu karticu?
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-03-07 Lokacija: area 51
Poruka: 88
![]() | Re: TV cartica Gigabyte hibrid ja imam tu istu (mada mislim da nije HR nego RH)i isti problem. čak sam kontaktira gigabyte i dobija sam isti odgovor i još mi kažu da bi moga bit konflikt među driverima. najgore od svega je šta koristim gigabyte-ovu matičnu sa integriranim zvukom. stvarno je žalosno da oni ne mogu uštimat svoju ploču sa tv karticom. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: TV cartica Gigabyte hibrid kao što sam već rekao imam tu karticu i imam gigabyte matičnu i sve radi ![]() stvarno neznam koji k... vi jeb... po tome
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TV cartica Gigabyte hibrid Citat:
ne jeben ni po čemu, ne radi zvuk (to jest kasni) akotebi radi, svaka čast al meni ne, a vidin da nisan jedini
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TV cartica Gigabyte hibrid intel pentium 4 2,4 GHz mislin da tu ne bi tribalo bit problema format je avi.
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-03-07 Lokacija: area 51
Poruka: 88
![]() | Re: TV cartica Gigabyte hibrid Citat:
ja imam core 2 duo 2x2GHz. jedno pitanjce za marinkoM8: kako snimaš u .avi? meni je jedina upcija u powercinemi snimanje u mpeg2. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 995
![]() | Re: TV cartica Gigabyte hibrid Da, jer ako snimaš u avi format, vjerovatno snimaš u DivX ili XviD codecu, a tu često dolazi do desinkronizacije video i audio komponente. Zvuči čudno, ali jedini program koji sam do sad koristio za digitalizaciju videa, a koji uspješno sinkronizira video i audio komponentu je besplatni program VirtualDub (VirtualDub download (at SourceForge) - virtualdub.org)! Program čak ne zahtjeva instalaciju, samo ga prekopiraš na hard i pokreneš njegov exe fajl. U njemu, kad uđeš u meni za digitalizaciju (File, Capture AVI), prvo odabereš i podesiš video i audio codec (znači, pod Video i Audio, Compression), a onda pod Capture, Timing podesiš sinkronizaciju, i to na idući način: označi prve dve opcije sinkronizacije (tako da ne dolazi do grešaka u digitalizaciji videa zbog usporenja koje može nastati zbog preoterećenosti procesora, jbga, ipak imaš jednojezgreni procesor), pod opcijama Resync moda odaberi posljednju, treću po redu (tako da se u slučaju početka desinkronizacije automatski podešava audio, a ne video komponenta, tako da intervencija bude u potpunosti neprimjetna), i također još označi opciju "Correct video timing..." tako da se video ne uspori ili ne ubrza ako, zbog nemoći procesora, ne uspije digitalizacija par frameova u nizu.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| next best thing | Re: TV cartica Gigabyte hibrid imam i ja tu tv karticu i gygabytovu matičnu ali 5.1 zvučnu, i zna doć do kašnjenja zvuka, mada se sad to smanjilo jer sam stavio Power Cinema 5 a ne 4 koji se dobije u kompletu, probaj smanjiti i broj procesa koji ti se podižu zajedno sa penđerima, kad gledam telku, pogasim sve ove pizdarije koje se podižu, icq, msn, dap, wind. search, bluetooth itd
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: drivers, tv card |
« LimeWire 4.16.6 problem!
|
USb »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:00.