Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi TV cartica Gigabyte hibrid u Tehnologija i Tehnika forumu; pardon, ekipa. zeznija san se. format je mpeg, a ne avi iman i ja virtual dub, al ovde nije riječ ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-01-08, 16:48   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,888
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: TV cartica Gigabyte hibrid

pardon, ekipa.
zeznija san se. format je mpeg, a ne avi
iman i ja virtual dub, al ovde nije riječ o njemu
ipak thnx za savjete u virtualdubu
provat ću skidat procese iako neman ih puno antivirus, daemon tools i ostale generične
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 17:00   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,555
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ajde nek mi onda neko od vas vlasnika veli di ste copili tu karticu i po kojoj cijeni....zanimaju me mal detalji tipa kvaliteta prijema, kvaliteta slike, kvaliteta snimljenog materijala.....i takve sitnice ostale....imam u planu nabavit neku TV karticu uskoro a na sto muka sam koju....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 17:02   #13 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,242
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
ajde nek mi onda neko od vas vlasnika veli di ste copili tu karticu i po kojoj cijeni....zanimaju me mal detalji tipa kvaliteta prijema, kvaliteta slike, kvaliteta snimljenog materijala.....i takve sitnice ostale....imam u planu nabavit neku TV karticu uskoro a na sto muka sam koju....

jel imaš internet??
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 20:16   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 88
koktelici se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
cili post je o tome kako kartica ne valja, a ti razmišljaš da li da je kupiš.

negatron hvala na trudu ali radi se o tome da kartica može snimat jedino u mpeg2 formatu. zvuk kasni kad se gleda i u snimljenom file-u. dakle do kašnjenja zvuka ne dolazi pri kodiranju iz mpeg2 u avi.

imam dvojezgreni procesor od 2 puta 2GHz i svi procesi koji su mi upaljeni uzimaju 2% procesorske snage prema tome mislim da se ne radi o tome. usput rečeno imam 2 GB rama.
koktelici je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 23:23   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,014
negatron je zabranio reputaciju

VirtualDub bi trebalo da može uhvatiti signal sa TV-tuner kartice i da ga izravno kodira-digitalizira u avi (DivX, XviD) format. Imao sam prije neku staru Conexantovu karticu i upravo sam tako i digitalizirao par filmova sa video-kaseta, jer je preko programa koji je bio isporučen sa karticom uvijek dolazilo do kašnjenja zvuka za slikom, bez obzira digitalizirao u mpeg1, mpeg2 ili nekompresiranom avi formatu (to su bila jedina tri formata u kojima je taj program mogao vršiti digitalizaciju).
Probajte obojica preko VirtualDuba, kako sam vam napisao, digitalizirati video, siguran sam da će vam VirtualDub biti u stanju to odraditi.
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 23:29   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,888
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

i meni se događalo kad sam sigitalizirao u virtualdubu da zvuk kasni, al to se događalo kad sam kodira zvuk u mp3

ma virtualdub je ok, al meni se problem javlja kod gledanja tv, a ne kod snimanja il digitaliziranja

sutra deinstaliran program i drivere i krećen ispočetka
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 23:41   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,014
negatron je zabranio reputaciju

Najbolje onda tako, i ujedno malo sredi registry i Windowse pomoću TuneUp Utilities 2008 (TuneUp International - TuneUp Utilities 2008), moguće je da ti dolazi do kolizije drivera...
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 02:05   #18 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,727
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab
kartica je odlična, na svakoj se kartici nađe da negdje neće valjati, ja ti preporučam tu gigabyte ili leadtek 1800h ili 2000h

evo ti materijali od 5MB da vidiš sliku
RapidShare: 1-Click Webhosting

imaš ju u vemilu za 280kn

Zadnji Uredio daidza : 15-01-08 u 07:27.
mab je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 07:28   #19 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,029
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

slika zavisi i od prijema

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 20:56   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,555
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ma fora je u tom da si ocem nabavit neku tv karticu jer mi je dosta borit se za dva daljinca s ocem plemenitim a tv u sobu je vec isprobani plan al neuspio nakon rusenja i sjebavanja istog od strane buraza....tak da je ovo jedina opcija koja mi je prihvatljiva....a posto nemam pojma o tv karticama i nacinima kodiranja jer sam pravi noobie kad se o tom radi pital sam tu....no vidim da potraga ide i dalje....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drivers, tv card

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113