| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi TV cartica Gigabyte hibrid u Tehnologija i Tehnika forumu; pardon, ekipa. zeznija san se. format je mpeg, a ne avi iman i ja virtual dub, al ovde nije riječ ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TV cartica Gigabyte hibrid pardon, ekipa. zeznija san se. format je mpeg, a ne avi iman i ja virtual dub, al ovde nije riječ o njemu ipak thnx za savjete u virtualdubu provat ću skidat procese iako neman ih puno antivirus, daemon tools i ostale generične
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: TV cartica Gigabyte hibrid ajde nek mi onda neko od vas vlasnika veli di ste copili tu karticu i po kojoj cijeni....zanimaju me mal detalji tipa kvaliteta prijema, kvaliteta slike, kvaliteta snimljenog materijala.....i takve sitnice ostale....imam u planu nabavit neku TV karticu uskoro a na sto muka sam koju....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| next best thing | Re: TV cartica Gigabyte hibrid Citat:
jel imaš internet?? ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-03-07 Lokacija: area 51
Poruka: 88
![]() | Re: TV cartica Gigabyte hibrid Citat:
![]() negatron hvala na trudu ali radi se o tome da kartica može snimat jedino u mpeg2 formatu. zvuk kasni kad se gleda i u snimljenom file-u. dakle do kašnjenja zvuka ne dolazi pri kodiranju iz mpeg2 u avi. imam dvojezgreni procesor od 2 puta 2GHz i svi procesi koji su mi upaljeni uzimaju 2% procesorske snage prema tome mislim da se ne radi o tome. usput rečeno imam 2 GB rama. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,014
![]() | Re: TV cartica Gigabyte hibrid VirtualDub bi trebalo da može uhvatiti signal sa TV-tuner kartice i da ga izravno kodira-digitalizira u avi (DivX, XviD) format. Imao sam prije neku staru Conexantovu karticu i upravo sam tako i digitalizirao par filmova sa video-kaseta, jer je preko programa koji je bio isporučen sa karticom uvijek dolazilo do kašnjenja zvuka za slikom, bez obzira digitalizirao u mpeg1, mpeg2 ili nekompresiranom avi formatu (to su bila jedina tri formata u kojima je taj program mogao vršiti digitalizaciju). Probajte obojica preko VirtualDuba, kako sam vam napisao, digitalizirati video, siguran sam da će vam VirtualDub biti u stanju to odraditi.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TV cartica Gigabyte hibrid i meni se događalo kad sam sigitalizirao u virtualdubu da zvuk kasni, al to se događalo kad sam kodira zvuk u mp3 ma virtualdub je ok, al meni se problem javlja kod gledanja tv, a ne kod snimanja il digitaliziranja sutra deinstaliran program i drivere i krećen ispočetka ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,014
![]() | Re: TV cartica Gigabyte hibrid Najbolje onda tako, i ujedno malo sredi registry i Windowse pomoću TuneUp Utilities 2008 (TuneUp International - TuneUp Utilities 2008), moguće je da ti dolazi do kolizije drivera...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | kartica je odlična, na svakoj se kartici nađe da negdje neće valjati, ja ti preporučam tu gigabyte ili leadtek 1800h ili 2000h evo ti materijali od 5MB da vidiš sliku RapidShare: 1-Click Webhosting imaš ju u vemilu za 280kn
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej Zadnji Uredio daidza : 15-01-08 u 07:27. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: TV cartica Gigabyte hibrid slika zavisi i od prijema
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: TV cartica Gigabyte hibrid ma fora je u tom da si ocem nabavit neku tv karticu jer mi je dosta borit se za dva daljinca s ocem plemenitim a tv u sobu je vec isprobani plan al neuspio nakon rusenja i sjebavanja istog od strane buraza....tak da je ovo jedina opcija koja mi je prihvatljiva....a posto nemam pojma o tv karticama i nacinima kodiranja jer sam pravi noobie kad se o tom radi pital sam tu....no vidim da potraga ide i dalje.... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: drivers, tv card |
« molim vas pomozite
|
USb »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.