| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi TV on PC - Problem sa zvukom u Tehnologija i Tehnika forumu; ,, ovako imam jedan mali al meni veliki problem ,, kad gledam tv na kompu zvuk mi je uvijek MONO ,, nemam pojma ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | TV on PC - Problem sa zvukom ,, ovako imam jedan mali al meni veliki problem ,, kad gledam tv na kompu zvuk mi je uvijek MONO ,, nemam pojma zašto ,, isprobao 2 kartice več i isto je ,, imam kabelsku kaj se tiće programa ,, i spojil sam zvučni kabel is kartice u matičnu u line in (plavi) utor ,, ,, ak ima ko iskustva il zna rješiti problem ,, rep+ ,, hvala ,, ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 557
![]() ![]() ![]() | Re: TV on PC - Problem sa zvukom imao sam isti problem na staroj matičnoj,sad imam drugu matičnu i istu tv karticu i sve radi super...
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: TV on PC - Problem sa zvukom ,, povezano kablom inače nebi opće bilo zvuka ,, al svejedno je MONO ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, zvukom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:17.

,, 
Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!