| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Update windowsa u Tehnologija i Tehnika forumu; Glup sam i neznam update windowsa raditi... Idem na stranicu windowsupdate.microsoft.com/ i nikako da updat-am Piše ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Update windowsa Glup sam i neznam update windowsa raditi... Idem na stranicu windowsupdate.microsoft.com/ i nikako da updat-am Piše mi : Network policy settings prevent you from using this website to get updates for your computer. If you believe you have received this message in error, please contact your system administrator. Read more about steps you can take to resolve this problem (error number 0x8DDD0003) yourself. I tako već... ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Update windowsa Ja update ni ne radim,to mi samo skodi kompjuteru s obzirom da nemam originalne windowse
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Update windowsa sp3 ne stavljaj zato što nije još službeno od microsofta izašao tek pri kraj godine izlazi !
__________________ andoylz@hotmail.com |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:20.