| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Upload slika...problem! u Tehnologija i Tehnika forumu; Ajde neka mi netko ovo objasni?!? Zašto, kako ,gdje, kada, kuda, pošto?! Kad upload jednu sliku ide..a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Upload slika...problem! Meni hoće 5 komada ali kad je više od 5 onda neće. A zakaj je to tak nemam pojma !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upload slika...problem! Citat:
razlog: chekiraj "upload_max_filesize" varijablu u php.ini... default je 2MB... ako server primi vise od limita automatski prekida connection. pretpostavljam da znas kako pogledati vrijednost var.. za svaki slucaj Kod: <?php echo ini_get("upload_max_filesize"); ?>
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upload slika...problem! da vidio sam sada u pm-u... i max_execution_time je dosta velik. probaj pratiti sto se desava u kodu, npr stavi da ti u petlji koja se odnosi na sredjivanje pojedinacnih uploada ispisuje debug u lokalni file. Pa mozda uocis sta ga hebe.. u svakom slucaju weird... ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
![]() |
| Tagovi: slikaproblem, upload |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Slike na forumu i upload slika | Kristijan | Obavijesti Administratora | 3 | 07-04-06 17:59 |
| Problem kod uploada slika | IggieSlut | Forum - Prijedlozi i Kritike | 1 | 23-10-05 16:51 |
| Upload slika na Croportal.net | Cyrus | Obavijesti Administratora | 3 | 13-10-05 10:13 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.