Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Upload slika...problem! u Tehnologija i Tehnika forumu; Ajde neka mi netko ovo objasni?!? Zašto, kako ,gdje, kada, kuda, pošto?! Kad upload jednu sliku ide..a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-06, 09:59   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Upload slika...problem!

Ajde neka mi netko ovo objasni?!?
Zašto, kako ,gdje, kada, kuda, pošto?!

Kad upload jednu sliku ide..a kad ih je više...nejde!!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg untitled.JPG (60.2 KB, 17 pogleda)
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 10:03   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Upload slika...problem!

Meni hoće 5 komada ali kad je više od 5 onda neće.
A zakaj je to tak nemam pojma !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 13:18   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,694
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ne znam ni ja, stvarno ne znam

budem to vidio, i to je samo kada su slike velikog formata
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 01:12   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-09-05
Godina: 23
Poruka: 357
Piratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Kristijan
ne znam ni ja, stvarno ne znam

budem to vidio, i to je samo kada su slike velikog formata
pretpostavljam da php prekine connection sa browserom te ne vrati result (niti headere). Zato firefox javi "the document contains no data"...

razlog: chekiraj "upload_max_filesize" varijablu u php.ini... default je 2MB... ako server primi vise od limita automatski prekida connection.

pretpostavljam da znas kako pogledati vrijednost var..
za svaki slucaj

Kod:
<?php echo ini_get("upload_max_filesize"); ?>
poz
Piratron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 11:13   #5 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

200 megi je upload max filesize
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 12:27   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-09-05
Godina: 23
Poruka: 357
Piratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono nešto

da vidio sam sada u pm-u...
i max_execution_time je dosta velik.

probaj pratiti sto se desava u kodu, npr stavi da ti u petlji koja se odnosi na sredjivanje pojedinacnih uploada ispisuje debug u lokalni file. Pa mozda uocis sta ga hebe..
u svakom slucaju weird...
Piratron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 15:55   #7 (permalink)
Administrator

ma morat ću forum upgrejdati i to je to
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: slikaproblem, upload

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
Slike na forumu i upload slika Kristijan Obavijesti Administratora 3 07-04-06 17:59
Problem kod uploada slika IggieSlut Forum - Prijedlozi i Kritike 1 23-10-05 16:51
Upload slika na Croportal.net Cyrus Obavijesti Administratora 3 13-10-05 10:13
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42

Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111