| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi upload, trackeri HEEELP pLEASE u Tehnologija i Tehnika forumu; neka mi netko molim VAS objasni kako nešto uploadirati na torrent portal, što su to trackeri, kako ih naći ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-04-07 Godina: 39
Poruka: 9
![]() | Re: upload, trackeri HEEELP pLEASE ma je korisna imaš pravo samo .... gle evo konkretno pitanje: hocu poslat nekaj na fulldls i na sajtu piše da oni nemaju svoje trackere i da nadjem neki????? gdje? kao? dali njih treba daunlodirati ili samo upisati ili kaj već????? ako ga treba samo upisati imaš li koji prijedlig? HVALA na strpljenju, ja sam z brda pa sam malo spor :![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: upload, trackeri HEEELP pLEASE jednostavno .. ako oćeš podjelit neki torrent s nekog drugog mjesta, od tamo skineš .torrent datoteku i uploadaš ju ... podaci o trackeru su unutra ... ako radiš novu, a ovi nemaju tracker, uploadaš na neki public, skineš i uploadaš kod njih ... trebalo bi radit .... |
| | |
![]() |
| Tagovi: heeelp, trackeri, upload |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:13.

: