| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi !!!upomoć!!!! nema mi ikona od prozora na taskbaru u Tehnologija i Tehnika forumu; sam kad naprimjer radim na photoshopu nema ikonica pokraj starta tj. prije je radilo kad prozor neki spustim nema ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 8
![]() | sam kad naprimjer radim na photoshopu nema ikonica pokraj starta tj. prije je radilo kad prozor neki spustim nema ga dolje nego moram otvarati ''task menager'' pa ''switch to'' kako vratiti normalo i molim vas postupak... hvala!!! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 131
![]() | Re: !!!upomoć!!!! nema mi ikona od prozora na taskbaru Ja mislim da ti je iskljucena opcija "Keep the taskbar on top of other windows" nju ukljucis desni klik na taskbar>properties>tab Taskbar i tu ces vidjet opciju.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-08-06 Godina: 21
Poruka: 16
![]() | Re: !!!upomoć!!!! nema mi ikona od prozora na taskbaru Najvjerojatnije ti se desilo (probaj pa ces vidjeti) kad si prolazio mišem preko task bara na gornjem vrhu ti se pojavi dvosmjerna strelica i ako povuces na dole ode task bar, zna se nehoticno desiti, ali jednostavno onda klikni desnim klikom na task bar->properties i lock the task bar pa si miran |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 8
![]() | Re: !!!upomoć!!!! nema mi ikona od prozora na taskbaru Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ikonice, taskbar |
« sa dvd na divix
|
Adobe reader »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:59.

sam kad naprimjer radim na photoshopu nema ikonica pokraj starta tj. prije je radilo kad prozor neki spustim nema ga dolje nego moram otvarati ''task menager'' pa ''switch to'' kako vratiti normalo i molim vas postupak... hvala!!!