| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi upomoć - problem sa hard diskom u Tehnologija i Tehnika forumu; Kolko mi moje skromno iskustvo dozvoljava o tome pričati mislim da nemaš šanse da to osposobiš bez formatiranja. Formatiraš tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: upomoć Kolko mi moje skromno iskustvo dozvoljava o tome pričati mislim da nemaš šanse da to osposobiš bez formatiranja. Formatiraš tu particiju i onda sa nekim Recovery programima probaš vratit izgubljene fajlove (vjerojatno ćeš uspjet vratit 70% posto toga), ali pazi da nakon što formatiraš tu particiju da NIŠTA ne instaliraš na nju i ništa ne kopiraš na nju nikakve fajlove ni ništa. Onda probaj sa nekim recovery programima i vjerujem da ćeš većinu vratit ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: upomoć
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: upomoć Imao sam taj problem prije par tjedana...radi ti se o tome da ti je otišao taj hard, tak da ga možeš zaboravit, a podatke probaj izvuć i kupi novi hard... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: upomoć Citat:
Riješio formatiranjem. Nemoj bezveze kupovat novi hard dok ne vidiš u čemu je problem.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: upomoć Citat:
![]() Po meni je kupovanje novog harda zapravo najbolje rješenje. Ja sam jednostavno kupio novi hard i na njemu ponovo instalirao sistem s recaverija, ali stari nisam bacio nego sam ga proglasio za slave. Sad imam 140 Gbyta harda. Većinu podataka sam uspio spasiti, bar onih do kojih mi je bilo stalo. ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| wayward | Re: upomoć nisam lud da kupujem novi hard,nije ovom ništa,ionako sam imao 90 % snimljeno po DVDRWima,sve sam nanovo reinstalovo,stavio delove penđere bez serijskog i sa svimm mogućim zakrpama i malo još poboljšani,napravio nove particije i sad fercera mali ko ajnšpric nikakav hard,neka pička materina je,samo da mi je znat šta ga je puklo. ,žao mi je zbog dijela glazbe što sam skidao šerezom i stripova koje sam skidao istim.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: upomoć Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: diskom, hard, problem, upomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.

Riješio formatiranjem. Nemoj bezveze kupovat novi hard dok ne vidiš u čemu je problem.

,žao mi je zbog dijela glazbe što sam skidao šerezom i stripova koje sam skidao istim.