| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi upomoć - problem sa hard diskom u Tehnologija i Tehnika forumu; Stavi ga u škrinju par minuta Moj frend je isto imao neki problem sa hardom i bezveze za sprdanciju ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-02-06 Godina: 26
Poruka: 162
![]() | Re: upomoć - problem sa hard diskom probaj ovako: u control panelu odi na Administrative Tools, pa na Computer Menagment pa na Disk Menager! reci kaj ti tamo piše! U biti sve particeije bi ti trebale biti plave boje ako su ispravne! ako ti ispo D - particije ne piše Healthy i nije plave boje onda ti disk nije otišao u k.... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| next best thing | Re: upomoć - problem sa hard diskom Hvala ti na pomoći ali ja sam reinstalirao penđere i napravio nove particije i sad radi sve kak treba,a dobro ovo ću svakako pogledat.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
![]() |
| Tagovi: diskom, hard, problem, upomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.

Moj frend je isto imao neki problem sa hardom i bezveze za sprdanciju ga stavi u škrinju i radio je kao nov