Na original kazeti ti je vjerovatno otkinuta ova plastikica (pogledaj sliku). Uzmi komad papira, izpresavijaj ga da stane u taj prostor i zalijepi selotejpom. Onda bi trebao moc snimat...
Mislim da je to, nisam siguran...
![]()
Raspravljate o temi Upomoć!: zaštita na VHS kazetama i kopiranje na dvd u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Lijepi pozdrav! znam da se pitanje koje ču postavit ima veze sa prastarom tehnologijom VHS kazeta ali mući me taj ...
Na original kazeti ti je vjerovatno otkinuta ova plastikica (pogledaj sliku). Uzmi komad papira, izpresavijaj ga da stane u taj prostor i zalijepi selotejpom. Onda bi trebao moc snimat...
Mislim da je to, nisam siguran...
![]()
Jedina zastita koja moze postojat na kazeti je ta otkinuta plastika i svi originali je nemaju ili nebi trebali imat.
Poslusit ce samo selotejp dva puta preko toga i vozi![]()
Znaci nisam si umislio to![]()
neš ti vrhunske zaštite na vhs i audio kazetama!
giga, ovo na slici neki kineski akcijski iz privatne kolekcije?![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Nije za javnost, oces dati posudim?![]()
![]()
maj pipl vil tok tu jor pipl!![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
mislim da me niste dobro shvatili, ja neželim presnimit sadržaj kazete već želim povezat Video recorder sa DVD recorderom zatim na video rekorderu pustit traku a na DVD recorderu snimat ju u digitalnom DVD obliku.
Kazeta je iz videoteke izdana 2005.godine
možda griješim al mislim da mi to neće pomoći, ipak hvala ali...
mislim na: Macrovision ili makrovizija
Signal koji onemogućava presnimavanje video kazeta i DVD-a. Algoritam koji je vrlo brzo dekodiran i danas se vrlo lako skida ta zaštita sa zaštićenih medija.
HD Televizija - HDTV eZine » Pojmovnik
oćito ga nemogu izbjeći nikako