| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi upravljanje multimedijom na kompu daljincem u Tehnologija i Tehnika forumu; da pojasnim naslov, u sobi imam hrpu daljinaca pa sam mislio zamijeniti ih univerzalcem. sad me zanima dal se moze ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-12-06
Poruka: 107
![]() | da pojasnim naslov, u sobi imam hrpu daljinaca pa sam mislio zamijeniti ih univerzalcem. sad me zanima dal se moze i komp ubaciti u tu shemu. cuo sam da ima neki program koji to omogucuje al mene sada brine hardverski dio. kaj mi za to treba? jel samo onaj irde stick il nekaj drugo? koliko to otprilike kosta? i dal treba opticka vidljivost izmedju tog necega i daljinca kao i kod ostalih uredjaja(mislim to nije problem ak treba neg sam da znam) thanks svima
__________________ Zabranjeni linkovi te vrste u potpisu! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: upravljanje multimedijom na kompu daljincem Mozes pokusat sa Logitech Harmony serijom, za njih pouzdano znam da imaju veliku podrsku uredjaja posto i sam imam jedan daljinac koji radi savrseno, no za racunalo ce ti trebati, kao sto si rekao, IR receiver ili ako imas HTPC kuciste onda nije problem posto ona vec imaju to ugradjeno po [i]defaultu[/u].
__________________ "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." -- Albert Einstein |
| | |
![]() |
| Tagovi: daljincem, kompu, multimedijom, upravljanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.