| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi USb u Tehnologija i Tehnika forumu; Dali neko zna di se moze kupiti USB da ja joystick od PS ukljucim u komp to sam vidio kod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-05-07 Godina: 27
Poruka: 31
![]() | Dali neko zna di se moze kupiti USB da ja joystick od PS ukljucim u komp to sam vidio kod frenda ali me zanima di ima to za kupiti on je to dobio uz volan a meni netreba volan nego samo USB da mogu igrati igr jer mi se neda kupovati stalno joystick jer brzo crknu ad od PS su dobri RapidShare: 1-Click Webhosting To je slika sto sam sliko ako mozda prepoznate Zadnji Uredio daidza : 30-03-08 u 22:45. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 464
![]() | Re: USb Citat:
).Jedino moras pazit malo na kabel da se ne savija, al stas koliko love toliko muzike ![]() Uostalom ako imas PS zasto igrat igre na PC-u ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 464
![]() | Re: USb Citat:
To ti je sve od covika do covika, kako cuva stvari, evo meni prika ima ps2 otkad je izasa, i pokvaria je vise originalnih ps2 joysticka nego sta cu ja u zivotu imat, znaci vise je do njega i njegovog nemara nego do kvalitete joysticka ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:58.

).Jedino moras pazit malo na kabel da se ne savija, al stas koliko love toliko muzike