| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi USB mi neradi u Tehnologija i Tehnika forumu; USB mi neradi tj nece ocitat prikaze mi flash memoriju ka izmjenjivi disk al nemoze se ni uc niti bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: USB mi neradi Da li javi kakvu grešku?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 976
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: USB mi neradi to se i meni zna deševati....Stvar je u tome što na komp nisi logiran kao administrator (s svim njegovim ovlastima) već kao user (korisnik) koji ima ograničene ovlasti....Korištenje USB je dozvoljeno ali iz nekog čudnovatog razloga neki put šteka....Uglavnom meni uvijek pali nekoliko puta Refresh napraviti na desktopu (desna tipka miša - Refresh)....Meni to uvijek upali... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06
Poruka: 248
![]() | Re: USB mi neradi A sta da radim kad mi iz cista mira trazi formatiranje sticka koji je ispunjen do pola podatcima koji nigdi drugo nisu sacuvani a triba ih spasit pod svaku cijenu?
__________________ Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola |
| | |
![]() |
| Tagovi: neradi, usb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:30.