| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi USB NE RADI u Tehnologija i Tehnika forumu; pozdrav,ovako,formatio sam bio komp prije tjedan dana,i sad idem spojit digitalac na komp da si prebacim slike ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-02-07 Godina: 22
Poruka: 12
![]() | USB NE RADI pozdrav,ovako,formatio sam bio komp prije tjedan dana,i sad idem spojit digitalac na komp da si prebacim slike i instaliram prvo fotić i sve,al kad ukljucim,nista,ukljucim printer,nista...koda se ni nije nista ukljucilo.i tako na sva 4 usb-a(2 iza 2 naprijed) unaprjed fala! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: USB NE RADI jesi vidija u control panelu jesu drajveri za usb instalirani....to je meni bilo na windowsima XP, nije ih prepozna pa sam mora sa cd-a od matične instalirat drajvere....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-08 Godina: 31
Poruka: 16
![]() | Re: USB NE RADI Idi na start pa desnim klikom na moje računalo, menage, device menager i onda na usb controlers pa pogledaj imas li instalirane usb ako nisu bude žuti trokut sa uskličnikom, za usb 2.0 ti treba service pack inače jako sporooooo.....
__________________ Eh da imam kuna u džepu bio bih Dr. Dolittle..... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-08 Godina: 31
Poruka: 16
![]() | Re: USB NE RADI Problem oko usb-a zna se događati da ne rade kada se restartuje komp ili ga se diže iz hibernacije, bar se to meni zna događati. Stick nekad treba malo vremena da ga komp nađe pogotovo prvi put za neke modele, zna potrajati i do par minuta, nekad treba biti i strpljiv. Ali u većini slučaja su driveri krivci.
__________________ Eh da imam kuna u džepu bio bih Dr. Dolittle..... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: USB NE RADI Evo da ne otvaram novi topic za ovo pitanje pitat cu ovdi posto je isto USB tema... Ovako... kad stavim USB stick u laptop (OS Vista), udjem u Computer dva puta kliknem na USB i otovri mi prozor: Application not found A recimo kad stavim explore otvori mi bez problema i tako na sva 4 porta.A kad stavim u drugi PC ili u prijateljev laptop USB nema nikakvih Application not found errora ili sl.Nije neki problem ali zanima me zasto je to tako i moze li se to ispravit?
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: USB NE RADI Meni je za 64 bitni XP bilo problema s drajverima (za npr. Sonyev fotoaparat) ali svega ima po netu, i naša sam neki custom made driver i rješija to.....zato mislim da ovi 64 bitni operativni sustavi i nisu baš nešto na ti sa drajverima....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: usb ne radi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.