Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Usb Tv Tuner i MPEG2 ???? u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupujem USB tv karticu i pronašao sam jednu na Vemil d.o.o. - Cjenik ( “Pro-Nets DVB-T USB2....

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-12-07, 20:47   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 84
cropape se izdvaja iz mase
Usb Tv Tuner i MPEG2 ????

Kupujem USB tv karticu i pronašao sam jednu na Vemil d.o.o. - Cjenik ( “Pro-Nets DVB-T USB2.0 stick receiver, remote, antenna”) koja mi odgovara po cijeni od 250 KN, i nije mi jasan jedan pojam a to je: Real Time DigitalVideo recording-MPEG2
Što mu to znači.
cropape je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 21:45   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,389
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Usb Tv Tuner i MPEG2 ????

Da može snimati video na disk, tj. tv program

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 21:47   #3 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,322
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

I kodira ga MPEG-2 standardom. Nadam se da ćeš obratiti pozornost na recenzije na internetu, jer jeftinije kartice poradi lošeg prijema znaju biti beskorisne, pa onda daš duplo i ispdne te skuplje neg da od prve kupuješ kvalitetno. Preporučujem Hauppauge.
Btw. ova ti je DVB-T što znači da ćeš primati samo televizije koje imaju zemaljski digitalni signal koji je svakako bolji, ali nisam u toku, kakva je pokrivenost na područiju na kojem živiš i koje sve televizije emitiraju u DVB-t tehnologiji.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 07:29   #4 (permalink)
Regularni forumas

Negdje sam čuo da neke kartice imaju u sebi nekakav softwer kojim se rasterećuje procesor compa prilikom snimanja na HD te se tako izbjegava skakanje (trzanje) slike kod slabijih procesora. Zaboravio sam kako se to zove jer to bi morao naglasiti prodavaču prilikom kupovine.
cropape je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 10:55   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,322
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ovo ti je stick koji nema ništa takvo, dakle ko USB je veličine... nema software nikakvog koliko ja znam... i da ima na nečemu se mora vrtiti, a to je opet tvoj procesor. Ako želiš proc. računala rasteretiti moraš tražiti karticu koja ima ugrađen procesor za kodiranje, ali takva je naravno skuplja...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 12:09   #6 (permalink)
Regularni forumas

Ok onda ču kupit PCI tv karticu, ali kako da znam koja kartica ima u sebi ugrađen procesor za kodiranje.
Što točno mora da piše u specifikaciji kartice koja ima tu mogućnost.
cropape je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 13:25   #7 (permalink)
Regularni forumas

Da li možda ova kartica to ima

cropape je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 12:37   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 34
Poruka: 2
gicmaster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gicmaster

Preporučam WINFAST DTV,to je pci kartica podržava digitalni signal i analogni te radio prijem odlično radi i ima dobar software te mogućnost priključivanja i video rekordera ili kamere.Nema ugrađen MPEG2 dekoder ali nemalteretira pretjerano procesor kod snimanja programa.
Preporućam da ju spojiš na vanjsku analognu antenu koja ti je dovoljna za prijem digitalnog signala ako ga ima kod tebe.
gicmaster je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108