| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Usb Tv Tuner i MPEG2 ???? u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupujem USB tv karticu i pronašao sam jednu na Vemil d.o.o. - Cjenik ( “Pro-Nets DVB-T USB2.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 84
![]() | Usb Tv Tuner i MPEG2 ???? Kupujem USB tv karticu i pronašao sam jednu na Vemil d.o.o. - Cjenik ( “Pro-Nets DVB-T USB2.0 stick receiver, remote, antenna”) koja mi odgovara po cijeni od 250 KN, i nije mi jasan jedan pojam a to je: Real Time DigitalVideo recording-MPEG2 Što mu to znači. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Usb Tv Tuner i MPEG2 ???? Da može snimati video na disk, tj. tv program
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usb Tv Tuner i MPEG2 ???? I kodira ga MPEG-2 standardom. Nadam se da ćeš obratiti pozornost na recenzije na internetu, jer jeftinije kartice poradi lošeg prijema znaju biti beskorisne, pa onda daš duplo i ispdne te skuplje neg da od prve kupuješ kvalitetno. Preporučujem Hauppauge. Btw. ova ti je DVB-T što znači da ćeš primati samo televizije koje imaju zemaljski digitalni signal koji je svakako bolji, ali nisam u toku, kakva je pokrivenost na područiju na kojem živiš i koje sve televizije emitiraju u DVB-t tehnologiji. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 84
![]() | Re: Usb Tv Tuner i MPEG2 ???? Negdje sam čuo da neke kartice imaju u sebi nekakav softwer kojim se rasterećuje procesor compa prilikom snimanja na HD te se tako izbjegava skakanje (trzanje) slike kod slabijih procesora. Zaboravio sam kako se to zove jer to bi morao naglasiti prodavaču prilikom kupovine. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usb Tv Tuner i MPEG2 ???? Ovo ti je stick koji nema ništa takvo, dakle ko USB je veličine... nema software nikakvog koliko ja znam... i da ima na nečemu se mora vrtiti, a to je opet tvoj procesor. Ako želiš proc. računala rasteretiti moraš tražiti karticu koja ima ugrađen procesor za kodiranje, ali takva je naravno skuplja... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter | Re: Usb Tv Tuner i MPEG2 ???? Preporučam WINFAST DTV,to je pci kartica podržava digitalni signal i analogni te radio prijem odlično radi i ima dobar software te mogućnost priključivanja i video rekordera ili kamere.Nema ugrađen MPEG2 dekoder ali nemalteretira pretjerano procesor kod snimanja programa. Preporućam da ju spojiš na vanjsku analognu antenu koja ti je dovoljna za prijem digitalnog signala ako ga ima kod tebe. ![]() |
| | |
![]() |
« veličina subtitlova
|
BIN file »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.