| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi User Account u Tehnologija i Tehnika forumu; Molim za pomoć. Savjet, djecu ne puštajte blizu kompjutera pogotovo kad su počeli u školi neke fore iz informatike ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Rijeka Godina: 35
Poruka: 26
![]() | User Account Molim za pomoć. Savjet, djecu ne puštajte blizu kompjutera pogotovo kad su počeli u školi neke fore iz informatike raditi. Problem, prilikom podizanja windowsa (XP) do sada, nikakav user account mi se nije pojavljivao i windowsi su se sami dignuli. Sada je netko od moje djece nešto prčkao i sada mi se pojavljuje moj user account na koji moram kliknuti da bi windowsi startali (isto tako i prilikom gašenja). Želio bi to isključiti da me više ne traži da svoj account uključujem kad nemam drugih accounta. Probao sam nešto u control panelu ali nikako da skužim![]()
__________________ DRINK OR DIE! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: User Account ja ne znam sta mi je tko instalirao,ali sam u pocetku normalno ulazio,i sada imam user acount bas kao i worf,ne znam kako se to dogodilo?mozda od nekog update-a?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| praskaton | Re: User Account Ja imam isto xp sp2 i normalno mi ulazi u winse jer imam samo jedan account, ako ti je možda mali napravio još jedan account onda kod dizanja windowsa ti se vide dva accounta pa moraš odabrat jedan da bi išlo dalje u winse A inače , to sve možeš sredit u contol panel - user accounts |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-08-06
Poruka: 1,102
![]() | Re: User Account Vjerovatno su vam djeca izvršila update Windowsa, jer se nakon instalacije .NET Frameworka 1.1. obično desi ta stvar sa korisničkim računom. Ako je to u pitanju, rješenje je jednostavno: odite u Control Panel, na User Accounts, pa nađite .NET korisnički račun (on ima status Limited accounta) i obrišite ga.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: User Account je,vjerovatno se to i meni dogodilo,pa mislim sta bi drugo bilo
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: account, user |
« Ne mogu surfati
|
adj pomozite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

i sada mi se pojavljuje moj user account na koji moram kliknuti da bi windowsi startali (isto tako i prilikom gašenja). Želio bi to isključiti da me više ne traži da svoj account uključujem kad nemam drugih accounta. Probao sam nešto u control panelu ali nikako da skužim
DRINK OR DIE!

klinci nisu krivi ovaj put.