| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi usporeno samo za my computer - moje racunalo u Tehnologija i Tehnika forumu; kada kliknem na ikonu moje racunalo (my computer) otvori se prozor i onda ćekam, ćekam ćekam i ćekam dok se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | usporeno samo za my computer - moje racunalo kada kliknem na ikonu moje racunalo (my computer) otvori se prozor i onda ćekam, ćekam ćekam i ćekam dok se pojave uređaji (tvrdi diskovi, snimaći i ostalo). Kod ostalih ikona nemam toga problema. Računalo redovito pregledavamn sa adawere, ccleaner, spyboth. Instalirano je još: avast, zone alarm. Defragmentirano nedavno.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: usporeno samo za my computer - moje racunalo Citat:
![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Re: usporeno samo za my computer - moje racunalo Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: computer, moje, racunalo, usporeno |
« Upload blue voda
|
hijack this »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |