| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi veličina subtitlova u Tehnologija i Tehnika forumu; kad przim titlove sa filmom, velicina titlova mi je uvijek ista, koliko god da ih povecam u notepadu (.srt). kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() | veličina subtitlova kad przim titlove sa filmom, velicina titlova mi je uvijek ista, koliko god da ih povecam u notepadu (.srt). kako da promjenim velicinu a da se to vidi i kad gledam film?
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: veličina subtitlova ne mjenjas velicinu titlova u notepadu nego u programu DirectVobSub koji imas sa codecima k-lite ili koji vec program koristis, bs player imas u postavkama subtitles i ides tamo i naci ces, naravno ako si na to mislio ? i da jel mislis za gledanje na kompu ili playeru ?
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 17-12-07 u 11:51. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: veličina subtitlova a jebiga ne znam kako na dvd playeru ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: veličina subtitlova Ne ide na dvd playeru, jedino ako su u novoj verziji softwarea povećali pa da ga upgradeaš Ili čak u meniju postoji ta opcija, pročačkaj malo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 995
![]() | Re: veličina subtitlova Ili možeš integrirati titlove u film. Za to ti treba DirectVobSub filter (sastavni dio K-Lite Codec Packa) i WinAVI Video Converter program. Prvo ćeš podesit u DirectVobSubu željenu veličinu, font, boju i poziciju titlova. Nakon toga učitaš film u avi formatu u WinAVI Video converteru (ideš na opciju avi to DVD) i podesiš pod kvalitetom DVD videa da ti napravi izlazni fajl veličine da ti stane na DVD. Konvertiraš i zapržiš dobijene fajlove (u VIDEO_TS folderu) kao DVD (imaš u Nerotu opciju Photo & Video - Burn DVD video files). Tako ćeš dobit integriran titl željene veličine u filmu.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: veličina subtitlova ovaj... sam spomenuo da su filmovi u divx formatu? mislim da nisam... ups... my bad... znaci, zanima me kako povecati titlove u tom slucaju? sorry kaj sam vas naveo na krivi trag, nisam razmisljao.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:57.