Raspravljate o temi Veliki Problem Hitno Pomazite u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Evo ovako u ovome je problem...
Prije jedno mjesec dana moj stari (51 godinu pojma nema o kompovima ukljucio onaj ...
Prije jedno mjesec dana moj stari (51 godinu pojma nema o kompovima ukljucio onaj stick od slusalice u mic a mic u slusalice i stisao tamo ok ...Nakon toga sam ja taman usao u sobu on se preplasio i cupno ih van ...sad imam problema sa micom,nakon to ga sam pokusao reinstalirat sistem ali opet nista mos ga jebat) evo u ovome je problem kad pricam na ventu ili teamspeaku imam ovakve probleme ili se cuje pozadinski zvuk cak sa donjeg kada kada moja tetka il tako neko prica ioako nema teoretske da se cuje od dolje jer su sva vrata zatvorena pa ih ni ja necujem...Nije mi jasno kako se cuju na micujbt,2.Problem Ovo se nekad zna desit kad resetam naprimjer pricam i cuje se nekakav ventilator i ponavlja moj glas...i treci problem je neprestano zujanje to se jako cesto desava....Svaki put kada predjem na novi user to se makne ali samo na 5 minuta onda pocme stekat komp i evo sad saznah da se na ventu savrseno cujem a na ts se ne cujem dobro...Ali nekad se znam i lose cut na ventu jebiga komplicirano je POMAGAJTE::::