| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi VELIKI PROBLEMI S GRAFICKOM x1650 MOLIM POMOC!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Spajaš preko DVI ili AGP (ne znam jel opće ima AGP, al eto), ako spajaš preko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: VELIKI PROBLEMI S GRAFICKOM x1650 MOLIM POMOC!!! Evo,ja sam imao problem sa ATI RADEON 9600Pro grafičkom(matična Asus P4C800). Kada sam monitor spajao preko DVI sučelja radila je samo s driverima koje sam dobio na cd-u uz grafičku(kad sam stavljao druge drivere prilikom dizanja windowsa samo bi nestalo slike s monitora), dok je preko analognog sučelja radila sa bilo kojom verzijom. Bez drivera mi je radila preko oba sučelja. Možda ti je u tome problem. Isprobaj pa vidi, a ako ne ide nosi u servis na zamjenu. Zadnji Uredio mmrki : 29-07-07 u 19:59. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,367
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VELIKI PROBLEMI S GRAFICKOM x1650 MOLIM POMOC!!! Mislio sam na VGA, naravno, ispričavam se... kad pišem napamet ako mi nešto ok zvuči počesto zaboravim da znam pomješati slične izraze... ![]() dakle VGA na DVI ili obratno... ovisno kako imaš...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: VELIKI PROBLEMI S GRAFICKOM x1650 MOLIM POMOC!!! E ovako imam i ja sad probleme sa x1650,slicne takve... normalno sve radi,al odjednom nestane slika(preko dvi-a) i nista... kad je spojena preko vga onda se cjeli komp restarta,probao sam na 2 monitora isto... nitko nema pojma šta je... sutra ih svakako zovem u servis, al ako netko zna mozda sta da probam neka slobodno kaze driveri su svi najnoviji instalirani. directx također.
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned | Re: VELIKI PROBLEMI S GRAFICKOM x1650 MOLIM POMOC!!! ati x1950pro problemi sa grafičkom riješeni -------------------------------------------------------------------------------- Imao sam problem sa novom ati x1650 pro grafičkom kao i svi koji su je kupili a radilo se o tome da se slika na ekranu zamrzne i monitor nakon par sekundi se ugasi i to prilikom pokretanja neke 3d aplikacije. Zato svi koji imaju istih problema ključ rješenja nalazi se u BIOSu. Potrebno je ući u BIOS otići na opciju advanced bios settings pronaći opciju AGP ( tj. brzina agp utora koja ima tri stavke AUTO, x8 i x4) te sa stavke auto prebaciti na stavku x4 i problem rada grafičke je riješen. Upočetku sam mislio da je riječ o driverima, nekompatibilnosti hardwera ili da grafička jednostavno nevalja tj. da je proizvedena sa greškom ali se ispostavilo da je ipak riječ o brzini AGP utora koja promjenom na x4 ovoj kartici omogućuje nesmetan rad. Inače vrti grafiku kao luda a sačuvao sam i svoju staru radeon 9200se za svaki slučaj. |
| | |
![]() |
| Tagovi: grafickom, molim, pomoc, problemi, veliki, x1650 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:44.