Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Video bez tona ostao u Tehnologija i Tehnika forumu; Dosada mi pomogli uvjek sa savjetima pa evo me opet.Za gledanje videa imam Democrasy player,Inter actual player međutim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-05-07, 00:01   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 33
Poruka: 113
sirena se izdvaja iz mase
Video bez tona ostao

Dosada mi pomogli uvjek sa savjetima pa evo me opet.Za gledanje videa imam Democrasy player,Inter actual player međutim nema mi tona,čačkala imam i VLC player jedino tamo imam tona,kako to da na jednom ima drugdje ne,di sam kiksala
sirena je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 00:04   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,169
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Video bez tona ostao

Ne znam ti baš puno pomoći, pretpostavljam da su codeci ili nešto deseto.

Nego, zašto imaš 323414 playera na kompu?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 00:07   #3 (permalink)
Regularni forumas

Ma znam da nije dobro,jer mi tako već bio BS player zeznuo stvar pa ga makla.A koji od ovih šta imamn da ostavim koji je najbolji
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 00:10   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,169
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ja ti imam Winamp, BS i neki što je došao sa nerom, sa njim samo gledam dvd-e.
I imam neki K-lite codec pack i nikad problema

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 00:12   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,314
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Probaj GOM media player, sličnih odličnih mogucnosti kao VLC (dolazi sa vlastitim kodecima), ali je jako ušminkan...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 00:14   #6 (permalink)
Regularni forumas

IMam i ja Winamp i O:K je ali nikad mi nije bilo problema sa zvukom kod filmova,a kako da uđem u codece,

GOM media player jel ga ima za skinuti da je free
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 00:19   #7 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,314
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Naravno: LINK
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 00:29   #8 (permalink)
Regularni forumas

Thanks

A to ušminkan šta ti znači estetski ili je zeznut za baratat
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 07:03   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

gle ... VLC je za sve .. a ako ti je do šminke, skineš neki skin ....
kaj se opcija tiče, VLC je možda i najjači ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 07:15   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

prije san i ja dosta toga koristija sad samo K-lite codec pack, unutri se dobije i media player classic.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bez, ostao, tona, video

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108