| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Video bez tona ostao u Tehnologija i Tehnika forumu; Dosada mi pomogli uvjek sa savjetima pa evo me opet.Za gledanje videa imam Democrasy player,Inter actual player međutim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Video bez tona ostao Dosada mi pomogli uvjek sa savjetima pa evo me opet.Za gledanje videa imam Democrasy player,Inter actual player međutim nema mi tona,čačkala imam i VLC player jedino tamo imam tona,kako to da na jednom ima drugdje ne,di sam kiksala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Video bez tona ostao Ne znam ti baš puno pomoći, pretpostavljam da su codeci ili nešto deseto. Nego, zašto imaš 323414 playera na kompu?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Video bez tona ostao Ja ti imam Winamp, BS i neki što je došao sa nerom, sa njim samo gledam dvd-e. I imam neki K-lite codec pack i nikad problema ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Video bez tona ostao Probaj GOM media player, sličnih odličnih mogucnosti kao VLC (dolazi sa vlastitim kodecima), ali je jako ušminkan...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Video bez tona ostao Naravno: LINK
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, ostao, tona, video |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:15.