| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi virtual dub u Tehnologija i Tehnika forumu; snimio sam preko tv kartice film u trajanju cca sat i pol,na hard disku je i sada bi ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 113
![]() | virtual dub snimio sam preko tv kartice film u trajanju cca sat i pol,na hard disku je i sada bi ja to prebacio na dvd,ali prvo bi skratio,odnosno malo suzio jer mi taj zapis ima 5,2 gb,da li se to može napraviti u programu virtual dub,i kako? i hoću li izgubiti na kvaliteti? hvala! inače,format videa je .mpg |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: virtual dub evo jedan tutorijal o tome... http://canberratrials.com/articles/
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator | Re: virtual dub
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 01-03-06 u 15:04. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: virtual dub Naravno ali vjerojatno nećeš ni primjetiti razliku... barem je meni tako kad kopiram DVD-e iz videoteke (ups... ) onda sa tih tih 7,8 GB-a smanjim na 4,7 GB i ne primjetim razliku neku veliku.... dobro izbacam nepotrebne filmove i jedan zvučni zapis i sve komentare... al recimo da sam film sa jednim zvukom 6 GB ja ga smanjim na 4,7 i slika je jako dobra...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: virtual dub Da radim sa shrinkom, ali to sam dao samo kao primjer koliko se malo smanji kvaliteta slike nakon kompresije. Zašto 4,2 kad možeš 4,7 GB? Nema veze što je RW, na RW možeš snimit sve isto kao i na normalni DVD+R ili DVD-R samo malo sporije (ja imam DVD-RW od 2x brzinski medij)
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: virtual dub može i 4,7 ali ne znam uopće kako ću to smanjiti? jer ovdje nije riječ o reklamama,ni nekom izbacivanju,ja imam samo film,kvaliteta nije baš perfektna,još ako to smanjim sa virtual dubom,slika bi mogla bit koma ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: virtual dub Ništa te ne košta da probaš... prvo probaš kompresirat taj mpg fajl i onda ako ti je slika dobra onda spržiš ako nije onda splitaš na dva dvd-a
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: virtual dub hmm,ne mogu kompresirat,odnosno kad namjestim postavke u virtual dubu onako kako je Kristijan objasnio, kad to potvrdim pojavi se prozor sa naredbom Mpeg import filter:invalid pack at position 3:marker bit not set;possibly Mpeg-2 stream ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dub, virtual |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:08.

) onda sa tih tih 7,8 GB-a smanjim na 4,7 GB i ne primjetim razliku neku veliku.... dobro izbacam nepotrebne filmove i jedan zvučni zapis i sve komentare... al recimo da sam film sa jednim zvukom 6 GB ja ga smanjim na 4,7 i slika je jako dobra...