| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi virtual memory minimum too low u Tehnologija i Tehnika forumu; ovaj balončić mi je iskočio prije par dana prvi put. Od tada je kompjuter pun k* usporio,gledao sam po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 283
![]() ![]() | virtual memory minimum too low ovaj balončić mi je iskočio prije par dana prvi put. Od tada je kompjuter pun k* usporio,gledao sam po netu malo al niš nisam skužio,osim da se u my computer može smanjiti ili povećati radna memorija,neki kažu da pomaže,neki kažu da nije pametno... rađe po tome ne bi petljao,već da je kak je i bilo defregmentirao sam C: koji je patio od "kratera" i bilo je ok,sve do ovoga... ako je netko imao sličan problem ili je upoznat s njim,bio bi zahvalan za nekakvu pomoć
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" Zadnji Uredio Jimmy : 05-03-07 u 23:08. Razlog: kriva sličica |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: virtual memory minimum too low radna memorija se može samo fizički povećati, dakle dodavanjem RAM modula. ono što se eventualno može povećati je pagefile.sys (mislim da se tako zove) .. to je cacheing fajl na hardu, koji winXP koristi ... ako ti javlja ovo, provjeri situaciju na C: .. možda ti se napuni - XP obično ostave da taj fajl ima oko 2GB za svoje potrebe ... ako nemaš mjesta na C: particiji, moglo bi to biti ... ja baš zbog toga imam C: particiju di su samo XP i koja ima 10GB ... pa nek koriste kolko god im treba ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() | Re: virtual memory minimum too low oslobodio sam nešto,sad je i meni 10 GB slobodno (torrenti rade svoje),ali sam znao imat i manje pa mi se nije to javljalo... ak se bude još javljalo pišem...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,126
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Idi desnim klikom na My computer-Properties-System properties-Advanced-Perfomace-Settings-Advanced-Virtal memory-Change Tu ti on pokazuje koliko koristiš i koliko ti preporučuje i to ručno promjeniš..!! Obično se virualna podešava tvoj RAM x 2-2.5=virtualna memorija
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 05-03-07 u 23:39. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() | Re: virtual memory minimum too low eh,da me ubiješ ne bi našao,na hrvatskom mi je jezkiu,pa...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() | Re: virtual memory minimum too low hvala,al nebum prtljao po tome mislim,sad na C: imam 7.5GB od 78GB,ali prije nije javljao grešku (ako je u tome stvar) prženje i to je to,očito... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: ram |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:49.