| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Virtualna memorija u Tehnologija i Tehnika forumu; Neznam šta i kako .javlja mi da je virtualna memorija premala.Šta da radim Nemogu ni na net se spojit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Virtualna memorija Neznam šta i kako .javlja mi da je virtualna memorija premala.Šta da radim Nemogu ni na net se spojit već pod muževom il kčerkinom šifrom ,a opet ako se spajam preko muževe lozinke nemam sve domene,programe i ostalo. U čemu je problem.Dal bi bilo pametno reinstalirat windowse ili ne.Ako da na šta moram paziti,šta je važno sačuvati. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 221
![]() | Re: Virtualna memorija Ukupna količina RAM-a ti je mala, pa stoga je "Virtual memory too low", a kako sam skontao imaš više sistema instaliranih, odnosno usera što ti dodatno jede RAM. Korisno bi ti bilo pogasiti neke programe koji su ti aktivni, bez potrebe... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Re: Virtualna memorija Pokušala sam u sistem restore obrisati neke programe međutim neda mi stalno javlja da je memor,ija Virtual memory too low", Ja sam administrator i sad ništa nemogui napraviti,a ako uđem pod muževom ili kčerkinom šifrom ,nema mi pola toga od dokumenata,slika.......... pa i nekih programa.Nemogu ni na net ,trebam skinuti neki program , ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 233
![]() | Re: Virtualna memorija Citat:
moraš ti još puno naučit ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: memorija, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |