| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi virtualna memorija za radeon x1600? u Tehnologija i Tehnika forumu; pročito sam nes o tome u nekom časopisu, ali nije pisalo kak se to napravi. ako zna itko nek objasni. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | Re: virtualna memorija za radeon x1600? Nisi valjda kupio HyperMemory!!!??? To je marketinski trik,napisu 512rama a imas 256 stvarnih,auuuu stari jesi se zajebo. AMD i nvidia su stavili u prodaju olfo nabrijane remakove graficki i bez beda napisali da imaju 512,256... rama i sitno ispod HyperMemory i TurboCache(za nvidiu) a imaju duplo manje rama i jeftine su. NE KUPOVATI HyperMemory i TurboCache OZNACENE GRAFICKE KARTICE!!! Tu se radi o tome da su izdali jeftine graficke za neznalice,a jeftine su zato jer imaju pola ili manje rama u hardwareu dok druga polovica koristi PCI Express bus i tu tzv HyperMemory i TurboCache tehnologiju koja KRADE rame od PC-a,dakle ako imate 1024 rama na kompu uz tu graficku sa "512" rama imat cete 768 od trenutka kad ga upalite. NPR Graficka GV-NX62TC256D od Gigabyte pise da ima "256 MB video memory support" dok realno ima samo 64!! Radeon X300 SE od PowerColor-a ima 128 a prodaje se pod: "with 256 MB HyperMemory". PS ovo bi moglo i biti dobro rjesenje ako imate najnovije maticne i 2gige rama, za gamere,jer bi dobili nove chipsete u grafickoji i koliko razumijem tu tehnologiju te graficke bi mogle povuci jos vise rama nego pise i ubrzati 3D i ostvariti bolje performance od tih istih sa tvrdim ramima.Ali nebudite cicije nego kupite normalne jer cete se s ovim zajebavat dok ne izludite. I dobro je silence rekao da su samo jadne graficke podrzane s tim.Ali svejedno neka ljudi znaju. Zadnji Uredio Pljuca : 18-04-07 u 09:46. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-06 Godina: 26
Poruka: 39
![]() | Re: virtualna memorija za radeon x1600? Nisam, nego sam ih ugradjivao u jeftine masine, znam da je to marketinski trik zato sam i naveo to kao primjer. I malo bolje procitaj prethodne postove u kojima sam vec objasnija o cemu se radi. Zadnji Uredio mate528 : 18-04-07 u 10:27. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: virtualna memorija za radeon x1600? ko slaže gaming mašinu, neće ni gledat takve grafičke ... a oni koji ih i stave, neće ni primjetit, jer grafičke ni neće povlačit RAM, pošto će im služit za druge stvari ... ko god misli gejmat sa takvom grafičkom, ionako nije normalan ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kak seto napravi |
« local area connection
|
Modem »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.