| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Virtualni dvd-rom u Tehnologija i Tehnika forumu; nije neki problem,al ide na živce otkako sam instalirao alcohol 120% stalno mi se kreira samo od sebe virtualni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Virtualni dvd-rom nije neki problem,al ide na živce otkako sam instalirao alcohol 120% stalno mi se kreira samo od sebe virtualni dvd-romovi,i odem na uninstall,ali svaki put kada ponovno upalim kompjuter su opet tu gledao sam i po google-u al pišu samo u slučaju da se želi uklonit program s kompjutera... ako itko zna nekakav način ili je imao isti problem...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Virtualni dvd-rom niš se ne kreira samo od sebe ... ![]() dobro ti Neptune kaže, vidi kaj imaš uključeno u opcijama, makar mi nije jasno da nakon uninstalla i dalje ostaju ... jesi siguran da nemaš možda i deamon tools ili čak da ti nije u Neri postavljen koji virtualni drive? ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Virtualni dvd-rom imam i Deamon Tools dobro Neptune zbori,pomoglo je ![]() dao bi rep+ ali moram spread some reputation...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd rom, virtualni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:33.