| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Virus - PROBLEM -- HITNO u Tehnologija i Tehnika forumu; ovako, neznam kakav je virus i sve ostalo, ali znam da je... Zanima me s kojim programom mogu ovo obrisat: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Virus - PROBLEM -- HITNO ovako, neznam kakav je virus i sve ostalo, ali znam da je... Zanima me s kojim programom mogu ovo obrisat: ![]() A kad palim komp uvijek su mi na desktopu ove 3 ikone: ![]() ![]() I još bi samo pitao jesam li u opasnosti od nekih hakera ili slično, ili mi to samo ništi komp i ometa me u radu???? ![]() ![]() ![]() ![]() HVALA UNAPRIJED ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virus - PROBLEM -- HITNO Probaj skinuti Stinger i ad aware,pokusaj sa spyboot-om za spyware a kaspersky bi trebao biti dobar za viruse,pokreni jos ga jos koji put
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virus - PROBLEM -- HITNO Napravi update i skeniraj i sa av-om i spy botom, ako nejde skini neki drugi av, i ista shema
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Split
Poruka: 91
![]() | Re: Virus - PROBLEM -- HITNO Citat:
I instaliraj takoder SUPERAntiSpyware SUPERAntiSpyware.com - AntiAdware. AntiSpyware. AntiMalware. PS.u safe mode ulazis da prilikom boota dok prolazi POST stisces tpku "F8" | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: Virus - PROBLEM -- HITNO skidao si besplatne programe šta ne? hmmm...ad-awareom sigurno -system restor vrati na off -startaj komp u safe modu (upali idrži f8) -skeniraj sa ad-aware i izbriši šta nađe -restart -vrati system restore na on -skeniraj opet sa ad-aware i izbriši šta nađe -restart moguće je da su ove ikone mjesta kroz koje je instaliran virus pa ti poručujem da ih uninstalliraš ili remove program pa ih tamo makneš reci mi još kad pokreneš browser da li ti automatski otvori stranicu sa ponudom tih anti-virus,spyware i sl..programima??? ako da, kad izbrišeš viruse koje ti ad-aware nađe otvori browser i ima stranice koja ti se otvori upiši u search (start>search) i obriši sve fajlove koje ti pod tim imenom nađe...ona na internet postavke...promjeni početnu starnicu u koju hočeš i to je to...javi ako ti sta nije jasno
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
« Virusi-pomoć
|
translator-pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.