| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Virusi-pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; Pomozite molim vas dal ima ko link od kakovog besplatnog a jednostavnog i dobrog antivirusnog programa...da očistim komp malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Pomozite molim vas dal ima ko link od kakovog besplatnog a jednostavnog i dobrog antivirusnog programa...da očistim komp malo već mi pol toga ne radi sav je usporen...pomozite...pozzz ![]()
__________________ .............................::: PRIDE OR DIE :::................................... Sve o najboljim borcima mješovitih borilačkih sportova saznajte na www.mma-id.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Virusi-pomoć znam sad kad sam malo pogledo ispod teme help service vidio sam temu sigurnost tamo ima svih antivirusa...nisam bio vidio pa sam tu otvorio temu...
__________________ .............................::: PRIDE OR DIE :::................................... Sve o najboljim borcima mješovitih borilačkih sportova saznajte na www.mma-id.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Virusi-pomoć evo instaliram AVAST da vidim kakav je
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Virusi-pomoć fala raja....
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Virusi-pomoć ovak.....instaliraj nod 32 v2.5...i uz to adaware 2007...adaware updeteaj i proskeniraj....a kad instaliras nod posalji mi pp da ti posaljem jedan dodatak nodu...kad i nod updateas nakon toga proskeniraj i fino svo smece zbrisi...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.