| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Virusi-pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; znam al žao mi svega što mi je na disku.....haha... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Virusi-pomoć znam al žao mi svega što mi je na disku.....haha
__________________ .............................::: PRIDE OR DIE :::................................... Sve o najboljim borcima mješovitih borilačkih sportova saznajte na www.mma-id.com |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virusi-pomoć Pa nemaš posebnu particiju za sistem? vaj o vaj ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: Virusi-pomoć Ja osobno koristim samo AVG 8 i spybot s&d... nist vise ti ne treba.. Kako nemas posebnu particiju za sistem???Meni je C disk (sistem) 10 gb, i tamo stavljam samo win i programe neke.. Ostalo sve ide na druge particije |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Virusi-pomoć ma meni je avast sad očistio komp samo se nadam da neće bit nekih problema jer mi se neda formatirat disk žao mi svih sranja na kompu
__________________ .............................::: PRIDE OR DIE :::................................... Sve o najboljim borcima mješovitih borilačkih sportova saznajte na www.mma-id.com |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: Virusi-pomoć Znam .tak sam i ja kad sam bio mlad i neiskustan.. imo sam 1 particiju pa sve trpo na nju, i onda kad treba format, sta onda? sve ode u pm..Zato kad budes imo vremena prebaci na neki hdd drugi sve, pa onda napravi particije kako bog zapovijeda pa win instaliras na c, sve ostalo bacaj na druge.. tako nemas problema kad treba win rusit. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Virusi-pomoć znam za to imo sam particije al nisam imo problema s virusima pa kad sam rušio win radi neznam ni ja čeg onda sam ih mako i zajebo se..............jebemu sve a sad ga nesmjem nipošto rušit svi moji mixevi i ostale gluposti su tu a pržilica ošla u ljepu m...
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Virusi-pomoć to bi već mogo nekako iskombinirat...
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Virusi-pomoć A uzeo sam avast pa ću vidit ako bude loše e onda formatirat disk i stavit nod32 al za sad mi je super s avastom
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.