| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Vista boot DVD u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo ovako skinio sam sa neta Vistu Home Premium i sad me zanima nakoji nacina da napravim boot-abilni dvd? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Vista boot DVD Evo ovako skinio sam sa neta Vistu Home Premium i sad me zanima nakoji nacina da napravim boot-abilni dvd? Probao sam sa nero-m sa tom opcijom ali mi kad resetiram komp. samo podigne sustav normalno iako stisnem da boota sa dvd-a. ![]() Moze li mi netko objasniti korak po korak molim vas! probao sam i sa nerom i sa roxiom i nikako da se snimi ono sto meni treba! Unaprijed vam hvala! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 84
![]() | ako si skinio iso file viste: downloadaj si program Magic Iso, tamo otvoriš svoj iso file koji si skinio i iz tog programa direktno spržiš na dvd jako je lagano, pitaj još ako ti ne bude jasno Zadnji Uredio daidza : 28-11-07 u 19:27. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: Vista boot DVD U Nerotu imaš opciju da zapržiš image diska (pod Backup, Burn image to disc). Pokreneš tu opciju, otvoriš iso fajl od Viste i zapržiš DVD. Ako ti ni tad ne pokrene sistem preko DVD-a, znači da si skinuo iso fajl koji nije bootabilan...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 34
Poruka: 11
![]() | Re: Vista boot DVD kako Ti se zove file koji si skinuo, koja mu je extenzija, koliko je velik i di si ga skinuo ? tko zna što si skinuo... Inače, ako nemaš novu pilu sa barem 2 GB rama , dobrom grafikom i brzim procesorom stvar će ti dosta traljavo radit... Ako pak imaš dobar stroj , uvidjet ćeš nakon tjedan dana da ti Vista osim ugodnog izgleda ne nudi ništa novoga osim nekompatibilnosti sa velikim brojem programa koje sada koristiš.. Pričekaj radije dok ne izdaju SP1 pa onda navali.. ![]() Jedino što funkcionira je složit dualboot XPSP2 - VISTA.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: Vista boot DVD drustvo hvala svima evo samo da vas obavjestim da sam uspio sa magicISO-m. ali... sad imam još jedno pitanje naime kako imam dvije verzije viste bussines i home premium zanima me ovo: kako mi je bitna opcija windows fax & Scan koju ima vista bussines, zanima me ako stavim upgrade na vistu home premium i opciju da zadrzim postojece file-ove hoce li mi ta opcija ostati na visti home premium ili nece? puno hvala |
| | |
![]() |
| Tagovi: boot dvd |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.