| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi vista problemi... u Tehnologija i Tehnika forumu; jucer stavio vistu ultimate.. odma' poceli problemi..prvo jedno tri-4 ona plava ekrana... onda obavezno kada stavim traxdatin dvd ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vista problemi... jucer stavio vistu ultimate.. odma' poceli problemi..prvo jedno tri-4 ona plava ekrana... onda obavezno kada stavim traxdatin dvd przen na hp przi jednostavno mi s liste nestane moj rom.. odem u device manager scan for hardware changes nadje ga opet ali samo ako je cd/dvd vani.. stavio sam novi firmware al opet isto..radi se o nec 3500a sada nec 3500ag.. stvarno cudno.. onda tv kartica.. Conexant 23881 Video Capture (Cx23881 for Japan Final release) prepozna je instalira (makar nigdje nisam nashao drivere za vistu) ali slike jednostavno nema..skinuo sam i chrisTV ali nishta od slike.. (da ukopčal sam antenu cc) s tim da mi nađe josh jedan hardware pod other devices-unknown device ( a to je kartica nemoze biti nishta drugo) pa kaj da opet vraćam xp..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vista problemi... Naravno... vrati Xp, Vistu tek poslje service packa stavljaj...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-01-07
Poruka: 3
![]() | Re: vista problemi... kako mogu prodavat to govno od Viste, i još tražit novce znači platim si probleme... možda će nečemu i vrediti za 2 god.. lopovčinee jebate pa XP tek sad vrijedi realno 200-300kn, do prije 1,5-2god vrijedio je 50kn.. kao sad što sve verzije Viste vrijede do 50kn... a u qurac baš je narod glup, ja prvi ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: vista problemi... Vista jedino kao dual boot, sama nikako
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: vista problemi... Svakako treba sačekati izlazak SP1 za Vistu, ponavlja se stara priča sa Xp-om, koji isto nije ništa valjao dok ga nisu koliko-toliko zakrpili sa SP1 (a tek sa SP2 je postao kako treba)... Mada imam osjećaj da Visti ni to neće pomoći, izgleda da je Vista nasljednik Windows Me, a ne Xp-a...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vista problemi... ma joj ja sam stavio isto sam tak brijal service pack.. mah super je vista i nisu uopće tka problemi s kompatibilnoschu kak se prica.. stavish jednostavno ak ne radi na combatibility -windows xp service pack2 samo mene muchi explorer..svako malo se smrzava.. i josh nisam skuzil kak ukljucit hibernate..i nacuo sam da mosh koristit flash memoriju kao ram..samo mislim da su to puste price..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: problemi, vista |
« film
|
Pomoc molim »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

znači platim si probleme... možda će nečemu i vrediti za 2 god.. lopovčinee jebate pa XP tek sad vrijedi realno 200-300kn, do prije 1,5-2god vrijedio je 50kn.. kao sad što sve verzije Viste vrijede do 50kn... a u qurac baš je narod glup, ja prvi