Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 13

vista problemi...

Raspravljate o temi vista problemi... u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; jucer stavio vistu ultimate.. odma' poceli problemi..prvo jedno tri-4 ona plava ekrana... onda obavezno kada stavim traxdatin dvd przen na ...

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

vista problemi...

jucer stavio vistu ultimate.. odma' poceli problemi..prvo jedno tri-4 ona plava ekrana...
    onda obavezno kada stavim traxdatin dvd przen na hp przi jednostavno mi s liste nestane moj rom.. odem u device manager scan for hardware changes nadje ga opet ali samo ako je cd/dvd vani.. stavio sam novi firmware al opet isto..radi se o nec 3500a sada nec 3500ag.. stvarno cudno..

onda tv kartica..
    Conexant 23881 Video Capture (Cx23881 for Japan Final release)
    prepozna je instalira (makar nigdje nisam nashao drivere za vistu) ali slike jednostavno nema..skinuo sam i chrisTV ali nishta od slike.. (da ukopčal sam antenu cc)
    s tim da mi nađe josh jedan hardware pod other devices-unknown device ( a to je kartica nemoze biti nishta drugo)

pa kaj da opet vraćam xp..
    All in all you're just another brick in the wall......

prof. Foruma Avatar od korisnika lotr0510
    Datum registracije
    07-11-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,180
    Liked
    0 times

Re: vista problemi...

mislim da bi ti bilo najpametnije vratiti...

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Naravno... vrati Xp, Vistu tek poslje service packa stavljaj...
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

Starter
    Datum registracije
    01-01-07
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

kako mogu prodavat to govno od Viste, i još tražit novce znači platim si probleme... možda će nečemu i vrediti za 2 god.. lopovčinee jebate pa XP tek sad vrijedi realno 200-300kn, do prije 1,5-2god vrijedio je 50kn.. kao sad što sve verzije Viste vrijede do 50kn... a u qurac baš je narod glup, ja prvi

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Pa zar nije izašao Service pack 1 za vistu?

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

Vista jedino kao dual boot, sama nikako
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Neptune
    Datum registracije
    25-01-07
    Starost
    30
    Poruka
    2,041
    Liked
    0 times

SP 1 za Vistu dolazi pocetkom 2008.

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,408
    Liked
    321 times

Ja nisam ni xp stavljao prije service packa 1 , a kamoli da ću vistu, bolje još pričekat pol godine pa ne imat zajebancije sa driverima, programima i tome slično.

Ja mislim da bi ti bilo najpametnije da vratiš xp još neko vrijeme.

prof. Foruma Jockey Shots Champion, Bubble Run 2 Champion Avatar od korisnika negatron
    Datum registracije
    02-08-06
    Poruka
    1,592
    Liked
    15 times

Svakako treba sačekati izlazak SP1 za Vistu, ponavlja se stara priča sa Xp-om, koji isto nije ništa valjao dok ga nisu koliko-toliko zakrpili sa SP1 (a tek sa SP2 je postao kako treba)...
    Mada imam osjećaj da Visti ni to neće pomoći, izgleda da je Vista nasljednik Windows Me, a ne Xp-a...
    Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba.

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

ma joj ja sam stavio isto sam tak brijal service pack.. mah super je vista i nisu uopće tka problemi s kompatibilnoschu kak se prica.. stavish jednostavno ak ne radi na combatibility -windows xp service pack2

samo mene muchi explorer..svako malo se smrzava.. i josh nisam skuzil kak ukljucit hibernate..i nacuo sam da mosh koristit flash memoriju kao ram..samo mislim da su to puste price..
    All in all you're just another brick in the wall......

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku