| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Volan pomoc!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako: Imam volan Trust Race master FF380 i kad pokrenem NFS carbon, sve mi brejka. Flat Out2, ako je ukljucen ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-05
Poruka: 29
![]() | Volan pomoc!! Ovako: Imam volan Trust Race master FF380 i kad pokrenem NFS carbon, sve mi brejka. Flat Out2, ako je ukljucen FF, steka ko da imam 300Mhz ;-( kad iskljucim FF, onda mogu igrat Flatout. Ali nije to to bez FF!!! Pa sada ako neko zna sto moram namjestit da to funkcionira bio bi zahvalan!!! Moja kanta je: Mbo:Asrock K7NF2, Ram: (Kingmax 400MHZ 2x512Mb Dual C.), Cpu: Barton na 3,2Ghz, Vga:Leadtek Nvidia 7600 Gs 256 Ram-a, DVD RW - Pioneer 110D, 3x Hdd (300Gb, 250Gb ,120Gb Maxtor), Napajanje: Chiftec 450W. Monitor: AOC `17. Mis i tastatura na ps2. Net: Xnet preko rutera Linksys!! Napiso sam sve te gluposti zato sto ako mozda neko zna dal se kolje sa necim Ako je nekaj krivo napisano Isprika... hvala ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: volan, volan za igrice |
« DEMONID
|
Savjet za graficku. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:26.