mozda je promukao...pocekaj koji dan da mu se glas vrati!
na stranu sala..koji komp? stolni ili laptop? control panel>sounds?? si probao tamo?
Raspravljate o temi volume control problem u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Problem je slijedeci.Ne radi mi zvuk na compu,problem je nasta istovremeno kad mi se makla volume control ikona sa taskbara.Kad ...
mozda je promukao...pocekaj koji dan da mu se glas vrati!
na stranu sala..koji komp? stolni ili laptop? control panel>sounds?? si probao tamo?
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
Stolni comp,proba san vec to, ne ide :/
probaj napraviti ponovnu instalaciju drivera za zvučnu karticu
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Kako da saznam koju zvucnu karticu imam?
napravi ti lijepo system restore...
ja imam isto problem sa zvukom, ali drugačiji...
na laptopu mi ne radi konekcija za slušalice,odn. ne gasi se zvuk na vanjskim zvučnicima i nema zvuka u slušalicama. u control panel-u, sounds, kada uključim slušalice, pokazuje da su iste priključene, ali nema zvuka, također, napravim test, sve radi, a opet - ne radi...
nemam pojima koji je ku*** u pitanju
vjerojatno drajveri,
a da vidis koju zvucnu imas, nadji na netu programcic Everest, koji ti ocita cijel hardwer na kompu
saro' sempre al tuo fianco io di te non mi stanco
sei la cosa piu bella che c' eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alessandro Del Piero oleeeeeeeee!!!
Uspija san![]()
![]()
fala na pomoci![]()
Ja imam problem kada udjem na Volume Control,ne moze da se otvori kaze mi da imam problem sa mixer devices i da moram otici u Control Panel i tamo ici na add hardware.Instalirala sam Sound Control - mixer devices,ali nece.Da li neko moze mi pomoci? ://![]()