| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi web-cam i zvuk na MSN-u u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam onu od t-coma web-cam i moj prijatelj također. I idemo danas pričati. on mene čuje, a ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | web-cam i zvuk na MSN-u Imam onu od t-coma web-cam i moj prijatelj također. I idemo danas pričati. on mene čuje, a ja njega ne. Da nije problem u cameri, snimo sam se i na snimci se čuje zvuk. Imate li kakav prijedlog? PS: imamo iste kamere, jer smo oboje dobili iste od t-coma sa tipkovnicom i mišom . |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: web-cam i zvuk na MSN-u Probaj na msn-u TOOLS -> AUDIO AND VIDEO SETTINGS (mislim ak imaš msn). Ukoliko ti zvuk ne radi probaj provjeriti postavke zvuka. (Control Panel ->Sounds and Audio->Audio tab. Kamera mora biti na MIC input. Također provjeri Sound record setings i Sound playback (nekaj promijeni možda bu radilo). Naravno svakako provjeri na Volume control dali ti nije nešto isključeno MIC ili drugo.. Probaj promijeni USB port na koji ti je uključena kamera...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: web-cam i zvuk na MSN-u Citat:
ne... on MENE čuje, ja njea da... A imamo iste postavke. I iste kamere, zvuk meni radi. XP profesional sp2 | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: web-cam i zvuk na MSN-u Citat:
imaš u postavkama kamere za Msn za uključiti zvuk i iskljuciti..samo to može biti razlog ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: web-cam i zvuk na MSN-u Ja mislim da ti je problem u zvučnoj kartici. Pomno pročitaj sljedeći link i napravi testove: Game Voice: How to Determine if Your Sound Card Is a Full-Duplex Sound Card
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: web-cam i zvuk na MSN-u znači: plava strijelica ti je za pojačati zvuk na zvučniku a crvena strijelica za pojačati mikrofon i one su neovisne za svaki kontakt..znači npr. ja mogu sa tobom imat isključen mikrofon a sa nekim drugim uključen... ili on ima mikrofon na 0 (nuli) sa tobom ili ti imaš zvučnik na 0 (nuli) sa njim samo to može biti
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! Zadnji Uredio Nowhereman : 13-05-08 u 17:19. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: web-cam i zvuk na MSN-u Citat:
al ako cuje druge i drugi cuju tog njegovog prijatelja....onda samo to moze biti..
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:25.