| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Web'n'Walk problemi s Windows Vistom u Tehnologija i Tehnika forumu; HELP! Da li iko zna kako da natjeram da mi T-com-ov web'n'walk internet radi na Visti. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-08
Poruka: 26
![]() | Web'n'Walk problemi s Windows Vistom HELP! Da li iko zna kako da natjeram da mi T-com-ov web'n'walk internet radi na Visti. Na XP radi bez problema, a sad nisam u situaciji reinstalirat windoze a net mi triba. Kad stavim stick vista nešto kuva pa stane. Pokrenem instalaciju drivera automatski, kaže da je uredno instalirano, pa odma potom traži ponovno da mu dam lokaciju sa driverom? Nakon sto stick izvadim pa opet uštekam javi da jest instalirao i da je uređaj ready, no ako pokrenem web'n'walk javi DEVICE NOT FOUND, uređaj NIJE pronađen. A na svako novo uštekavanje sticka samo malo zakuva (počne kao dizat program) i stane ko da se ništa nije bilo dogodilo. Any advice? |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() | Re: Web'n'Walk problemi s Windows Vistom i ne pojavi se kako bi trebalo nakon uspješne instalacije ikona u tray-u :-( Dakle instalacija ne prođe na visti kako bi trebala. U T-coma su mi čak dali novi stick, ali to je bila greška, nije do sticka, sigurna sam da je i stari radio. Moja je dijagnoza da je problem u Visti :-( |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Web'n'Walk problemi s Windows Vistom Najvjerojatnije je u pitanju driver (opet) koji Vista ne podržava... Obriši tu fensi - šmensi / nedokazanu Vistu i prebaci se na Xp.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() | Re: Web'n'Walk problemi s Windows Vistom Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-09-08
Poruka: 58
![]() | Re: Web'n'Walk problemi s Windows Vistom sve ljepo instaliraj.Odi na Start-computer,trebao bi ti se prepoznat novi drive web n walk. AKO ipak ne,moguce da imas problema s driverima!!Ja isto imam vistu,samo Vip stick!!kod mene radi!! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: Web'n'Walk problemi s Windows Vistom Citat:
Moja vista je 64-bitna tako da mi trba neki drugi driver, nije dobar ovaj šta je pohranjen na samom w'n'w sticku | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Web'n'Walk problemi s Windows Vistom radi ![]() T-Mobile Hrvatska :: Privatni pretplatnici :: Tehničke postavke i driveri pa na: Web'n'walk CompactCard II i diver: Pogonski programi za 64-bit Windows |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Web'n'Walk problemi s Windows Vistom joj kako sam se snervala prije dva dana. skužila san šta je kad san prosurfala, a nije lako surfat kad ti je problem baš to šta nemaš net c c c (hvala nepoznatom gospodinu od kojeg sam krala mrežu) u t-coma bila osobno, prije dva dana i dobila novi stick, nisu ni oni bili odma skužili šta je mada sam ja odma govorila da imam vistu i da je radi nje 100%. Zadnji Uredio tigri : 25-09-08 u 19:11. |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet, vista |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.

nije dobar ovaj šta je pohranjen na samom w'n'w sticku