a jebote..zovi onu njihovu szk makar ne vjerujem da oni kaj znaju... ja imam samo token tak da pojma neam..
Raspravljate o temi win7 i e-zaba u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; koristi li netko od vas ovdje zabino internet bankarstvo na win7? kako instalirat glupe zabine drajvere za citac i kako ...
a jebote..zovi onu njihovu szk makar ne vjerujem da oni kaj znaju... ja imam samo token tak da pojma neam..
szk im je zaqurac
prebaci se u PBZ![]()
Na xp-u još uvijek...
Pokušaj za prvu ruku ovako:
Postoji program koji je namijenjen emulaciji Windowsa Xp pod Sedmicom, ime mu je Windows Virtual PC, s kojim dolazi pripadajuća verzija Windowsa Xp, pod imenom Windows Xp mode.
Potrebne fajlove, kao i objašnjenje instalacije i provjeru da li ti računalo zadovoljava uvjete za instalaciju Windows Xp moda možeš skinut odavde: http://www.microsoft.com/windows/vir.../download.aspx
Čitač će ti 100% raditi pod tim emuliranim Windowsima, jer su sve periferije koje se spajaju preko USB slota podržane i ponašaju se kao da rade pod normalnim Windowsima Xp.
Zadnji Uredio negatron : 17-11-09 u 19:36
Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba.
lap mi ne podrzava to
ugl. ne preostaje mi nista drugo nego "preuzeti" u zabinoj poslovnici CD s najnovijim verzijama programa i drivera (ne znam jel "preuzeti" znaci kupiti ili dobiti, al vjerojatno ovo prvo). nisu se udostojili to staviti na net.. uostalom, zasto i bi kad mogu zaraditi na tome![]()
daj zamislite ovo.. mejlom mi odgovore da mi treba cd v2.2, a u poslovnici mi vele da ga nemaju neg da si radije kupim onaj novi pki usb koji kosta 200tinjak kn.. koja je to gamad![]()
Ja sam ih isto zvao pa su mi rekli da če stavit drivere na svoju službenu stranicu tek nakon nove godine...a to tada če nam oni plačati račune![]()