Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 17

Windows 7 - pitanja/savjeti

Raspravljate o temi Windows 7 - pitanja/savjeti u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Evo prije 5-6 dana sam stavia nove windowse i sve to izgleda super, sve radi kako triba, ali windowsi ka ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Windows 7 - pitanja/savjeti

Evo prije 5-6 dana sam stavia nove windowse i sve to izgleda super, sve radi kako triba, ali windowsi ka windowsi uvik nađu nešto čime bi ti otežali, pa neka ova tema bude za pitanja o Windows 7.
    Na XP-u sam ima svoju "logiku" slaganja foldera pa sam tako u dokumentima ima folder u kojem sam posebno drža slike, pisme, videa i filmove, pa sam to isto odma napravia na 7.Foldere Music, Pictures i Videos sam samo pribacia u novi folder, dakle ne kopira nego primistia!Međutim to mi se iz nekog razloga nije svidilo pa sam ta 3 foldera vratia kako su bili, a ovaj novi izbrisa...nakon prvog restartiranja otvaram Dokumente kad tamo 2x Music, 2x Pictures, 2x Videos + onaj folder kojeg sam stvoria i kasnije izbrisa.
    Nije mi jasno kako se to stvara svaki put kad restartiram laptop, pokusa sam sa brisanjem i sakrivanjem, ali svaki put se oni opet stvore tu i stvaraju samo takvu zbunjozu i guzvu
    Malo je smisno, ali i iritantno...ima toga još al o tom potom

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: Windows 7 - pitanja

pa prebaci iz tih foldera koje si ti napravio u foldere koje win sam stvara i onda te prazne obrisi

inace dobra ideja sto se teme tice...evo odma nesto sto je meni bilo korisno

http://windows7center.com/tutorials/...-in-windows-7/

http://www.intowindows.com/how-to-ch...g-hacks-tools/

Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Re: Windows 7 - pitanja

Citat Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
    pa prebaci iz tih foldera koje si ti napravio u foldere koje win sam stvara i onda te prazne obrisi

inace dobra ideja sto se teme tice...evo odma nesto sto je meni bilo korisno

http://windows7center.com/tutorials/...-in-windows-7/

http://www.intowindows.com/how-to-ch...g-hacks-tools/
    Prvo, za boldano, hvala

Naravno i to sam pokusa sa Musicom pa su mi sve pisme nestale, srica imam backup na kompjuteru.

I meni je prvi link bia koristan prije 3 dana, a bit ce i drugi, hvala

Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Re: Windows 7 - pitanja/savjeti

Evo ima 2 sata se borim sa Homegroupom.
    Kad sam stavia win 7 odma sam umrezia laptop i komp na kojem je windows XP i to je išlo skoro pa automatski, međutim, prije 3 dana sam rušia windowse na kompjuteru (ponovo XP), i sad slučajno ulazim u Network i vidim da mi ne pripoznaje kompjuter.Sve je napravljeno kako triba, to sam radia dosad n puta bez problema.Siguran sam da nisam ništa zaboravia, čak je zapamtia da je bia sharean printer, ali do podataka nikako.Pokusa sam baš sve!

Starter
    Datum registracije
    16-02-07
    Poruka
    52
    Liked
    0 times

Ovako ljudi imam jedan problem sa win 7 i directx-om
    Sa win7 dolazi directx11, e sad moj je problem to sto neki programi nisu ni napravljene da rade na directx11 i jos uz to mi graficka nepodrzava dx11 vec dx10 (npr. massefect2 i novim nero za win7)
    Dali itko ima kakvo rijesenje?

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Sule Pogledaj Poruke
    Sa win7 dolazi directx11, e sad moj je problem to sto neki programi nisu ni napravljene da rade na directx11 i jos uz to mi graficka nepodrzava dx11 vec dx10 (npr. massefect2 i novim nero za win7)
    Uzmi neku igricu koja na sebi ima DirectX9c (npr. CoD Waw, za njega sam siguran) i instaliaj taj direktx.
    I ja imam win 7 i kad sam išao instalirat WaW napomenuo mi je da svejedno moram instalirat directX 9c

Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Citat Pravi autor: Sule Pogledaj Poruke
    http://www.google.hr/search?hl=hr&so...=&aq=0&oq=dx9+

odma prva stranica...skini,raspakiraj,pokreni dxsetup,instaliraj i radit ce

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

Imam i ja jedno pitanje. dali postoji neka nadogradnja da se windows 7 32 bita prabaci na 64 bita ili tak nešto.
    Čuo sam da se failovi instalacije windowsa mogu nadogradit sa nekim driverima pa da kad podižeš sistem imaš 64 bitna win7.

Imam dual 2 core i win 32bita. Dali sad taj windows radi sporije nego šta bi na 64?

Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

jeli ovo samo kod mene ili? kad mi radi windows media player zamrzne mi se Mozilla (pise uvik not responding), a evo sad sam primjetia da se to dešava i sa Operom, čim ugasim player sve radi normalno...

Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Citat Pravi autor: Splitskadica Pogledaj Poruke
    jeli ovo samo kod mene ili? kad mi radi windows media player zamrzne mi se Mozilla (pise uvik not responding), a evo sad sam primjetia da se to dešava i sa Operom, čim ugasim player sve radi normalno...
    meni ne..i odjebi mozillu i operu,koristi chrome

Citat Pravi autor: mata17boy Pogledaj Poruke
    Imam i ja jedno pitanje. dali postoji neka nadogradnja da se windows 7 32 bita prabaci na 64 bita ili tak nešto.
    Čuo sam da se failovi instalacije windowsa mogu nadogradit sa nekim driverima pa da kad podižeš sistem imaš 64 bitna win7.
    ne

Citat Pravi autor: mata17boy Pogledaj Poruke
    Dali sad taj windows radi sporije nego šta bi na 64?
    jako jako malo,nema sanse da skuzis razliku...64bitne stavljas kad imas preko 4gb rama...za 4gb rama i ispod je dovoljan i 32bitni os

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku