ja imam 4 giga rama a 32 bit-a windowse. :-(
I kaj se to nikako nemože "prebrikat" da rade svih 4
Raspravljate o temi Windows 7 - pitanja/savjeti u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pravi autor: vacs meni ne..i odjebi mozillu i operu,koristi chrome edit: u pocetku je bila malo spora, sad je ok. ...
Zadnji Uredio Splitskadica : 16-02-10 u 16:16 Razlog: a
ja imam 4 giga rama a 32 bit-a windowse. :-(
I kaj se to nikako nemože "prebrikat" da rade svih 4
evo quotat cu sam sebe.
jos nisam ovo uspia rijesit...
znaci, na laptopu je Win 7, na komp. Win XP Home Ed.
Dok nisam mora rušit windowse na kompu (i prije je bia win xp home ed.) uredno sam moga vidit sta je shareano u my network places.Jel iko zna zasto to vise ne mogu?Jeli mozda postoji neka opcija u windowsima koja mora bit upaljena/ugašenapomozite ljudi...
evo ti link: Umreľavanje dva računala
To ti je za dva xp-a. al ja sam po tome radio za win 7 i radilo mi je. kad sve postaviš, resetiraj oba računala. ako win 7 na laptop one na hibernaciju više ga nećeš vidjet u My network places. opet mora na restart ( to neznam zakej)
Sa 7. možeš otvarat datoteke na xp, a sa xp na 7. ne.
Pokušao sam dijelit mape kao administrator na 7 al onda nemogu podignut sistem. neznaš šta se kolje
hehe, hvala, ali taj link sta si mi da nije nista drugo nego ono sta sam ja jednom forumašu pisa prije par dana... Umrežavanja Računala kabelski i bežično
mene samo zanima, zasto se, otkad sam formatira disk na kompjuteru, i ponovo sve postavia kako je bilo, vise ne vidi ono sta je share-ano na my net. places na windows 7.
![]()
hehe, znam da sam negdje vidio taj link...
Neznam ti to reć. Sa xp sam na TI al ova 7....
ma na 7 su sve razbacali, srica je da sam ima prije vistu, koja je bila skoro ista, pa se snalazim, ali ovo mi je sad zagonetka...xp zeza...!