| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows help u Tehnologija i Tehnika forumu; Imao sam neke viruse i danima ih tamanio... Danas sam napravio scan preko Pande i našao mi je neke ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 6
![]() | Windows help Imao sam neke viruse i danima ih tamanio... Danas sam napravio scan preko Pande i našao mi je neke viruse (i obrisao ih), te ostalo Adware:Adware/StartPage.CUU Obrisao sam ga drirektno na ovom mjestu - C:\WINDOWS\Temp\IXP000.TMP\FF.E osim toga našao je još neke cookie i dr. Nakon toga više ne mogu u Windows XP - samo se pokaže plavi ekran nakon podizanja i restarta se. Problem je u tome što ne bih htio iznova instal. Windows jer imam i Linux skupa s njim. Zato sam se danima mučio s traženjem virusa i na kraju sve uzalud... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 448
![]() | Re: Windows help kao sto kaze uzalud vam trud sviraci.... probaj u recovery konzoli napisat fixboot ili fixmbr.....ta se konzola nalazi u biosu..ako nece preko toga..onda ces morat formatirat disk ili samo jednu particiju(ako je imas)-na kojoj se nalaze windowsi |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Windows help Pokušao sam ući u bios, ali baš mi i ne ide... Imam laptop Lenovo. del ne ide, možda F8? Pokušat ću kasnije. Htio sam još pitati - jel moguće da je brisanje ovog: C:\WINDOWS\Temp\IXP000.TMP\FF.E (obilježen kao Adware) moglo prouzročilo takvu posljedicu??? Mislio sam da je Temp folder samo neki privremeni spremnik... Ovo je sam program obrisao: Virus:Trj/Downloader.OCZ--Disinfected---C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE\cryptnet32.dll Virus:W32/Patchlog.B--------Disinfected---C:\WINDOWS\SYSTEM32\WINLOGON.EXE Virus:Trj/Ppdoor.HO----------Disinfected---C:\WINDOWS\SYSTEM32\A3DXX.DLL Ostalo su bili samo cookie koje sam isto obrisao na normalan način. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows help ovaj Winlogon.exe mi se cini jako poznatim.. mislim da tu datoteku nisi smio obrisat
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Windows help Winlogon.exe nisam ja obrisao nego program Panda, AV scaner... Ono sam kopirao kako je pisalo u log datoteci. Ma, eto nije bilo pomoći! Danas sam instalirao "friške" Windowse i tako izgubio Linux, jer sad ne mogu do njega... Samo je šteta što sam izgubio toliko vremena na čišćenje od virusa s nadom da ću proći bez ponovne instalacije. Nikad više. Današnji virusi su tako pametni da se jednostavno ne daju obrisati bez loših posljedica - kako mi se čini... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Windows help Citat:
da ne bi bilo zabune, meni se to isto nedavno dogodilo, podigao sam Ubuntu sa CD-a, pokrenuo "krpanje instalacije" i u 4 koraka mi se Ubuntu opet "pojavio"... ako imaš Ubuntu i GRUB -> GRUB Page inače je postupak u osnovi isti i za LILO i za druge distribucije ... dakle malo guglanja ako imaš neku drugu distrivbuciju .. a ako imaš Ubuntu, evo ti rješenje .. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Windows help Super, hvala na savjetu. Morat ću se s tim pozabaviti - ali kasnije. Još uvijek podešavam Windows i instaliram programe... To sam i mislio da je ostao tamo - jer ga naravno nisam dirao prilikom instalacije... Imam Ubuntu i to GRUB loader - pokušat ću to kasnije rješavati |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Windows help Citat:
![]() postupak je u osnovi isti ko i kod Windowsa kad sjebeš MBR, uđeš u setup, klikneš par puta di treba i središ to ... 10 minuta posla maksimum ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: help, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.