| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows Media Player 11 u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav! Pozdravljam sve forumaše,novi sam ovdje. S neta sam skinuo najnoviju verziju ffd showa,da mogu ucitavati (.srt,.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 3
![]() | Windows Media Player 11 Pozdrav! Pozdravljam sve forumaše,novi sam ovdje. S neta sam skinuo najnoviju verziju ffd showa,da mogu ucitavati (.srt,.sub)u WMP11,za divx filmove,te da imam full screen (preko cijelog ekrana) Moj problem je da resize,i no aspect ratio,u ffd showu utječu samo na divx filmove,a kada gledam DVD filmove,slika je manja(dakle ne mogu dobiti npr pan scan efekt,da mi je slika preko cijelog ekrana,nego je manja. Da li bi mi netko mogao pomoci,tko se razumije u ffd show,da mi kaze koje opcije eventualno treba uključiti i isključiti da bi dobio full screen preko cijelog ekrana za dvd filmove? Hvala na pomoći! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Windows Media Player 11 probat neki drugi player? osobno mi je WMP užas (IE media playera), pa ga ne koristim, tak da ne znam točno u čemu bi kod tebe mogo biti problem ... VLC media player - Overview :: GOM PLAYER :: ni sa jednim nisam imao nikakvih problema ... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Windows Media Player 11 Ili Media Player Classic za koji kažu da je Citat:
![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 3
![]() | Re: Windows Media Player 11 Hvala na odgovorima,ali ne pomažu mi.Treba mi netko tko se razumije u FFD Show,ne trebaju mi nikakvi codec packovi,jer vise prouzroče štete,nego korisisti,i ne treba mi 5 Playera za svaki format.Preferiram WMP11 i FFD Show,koliko god wmp bio loš,on je integriran u windowse dakle stabilniji je od svih onih playera,koji se naknadno instaliraju,a nije loš na visti. Pozdrav i pomozite! Hvala! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, ffdshow, full screen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.

Smiješi se, sutra će biti gore!