| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows product key u Tehnologija i Tehnika forumu; Neki dan sam kupio laptop uz kojeg sam dobio origigi win. koji se moraju aktivirati za 30 dana.Te win ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 43
Poruka: 135
![]() | Windows product key Neki dan sam kupio laptop uz kojeg sam dobio origigi win. koji se moraju aktivirati za 30 dana.Te win sam instalirao na kompjuter ,a CD sam negdje izgubio .Prošlo je 18 dana i sve je mormalno radilo ,a onda mi danas odjednom piše da moram upisati product key ,a ako ga ne upišem neće ući u Win. Šta da radim? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows product key pogledaj jel imas product key na dnu laptopu ,kod mene je tako
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Windows product key Citat:
ak nema ... jebiga, traži okolo .... ili odi onome ko ti je to prodo ( imaš račun? ) | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows product key kak nemas racun??! za takve stvari se cuva racun..
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgubljen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.