| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi WINDOWS UPDATE u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, imam Hard Disk koji mi je podijeljen na 3 dijela. E sada C mi ima oko 29,2 GB ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-08 Godina: 17
Poruka: 14
![]() | Ovako, imam Hard Disk koji mi je podijeljen na 3 dijela. E sada C mi ima oko 29,2 GB D mi ima 183 GB i E mi ima 19,9. E mi sluzi za slike i muziku, dok D mi sluzi za igrice i ostale stvari. C mi je glavni i tu mi idu update- i od windowsa. Problem mi je u to me sto mi na njemu memorija padne ispod 200 MB, i onda mi postoji opastnost od rusenja cijelog sistema i moram brisati neke ostale stvari sa njega, ali dolazi problem sto nemam nista vise brisati sa njega osim th update-a od windowsa.(koji zauzimaju cak 25 GB) !!!! ![]() To su sve neki "Security Update for Windows XP", neki od this update-a su mi stari cak 2 godine. E sada mene zanima jeli ja smijem izbrisati te neke update-e od 2 godine ili ih nesmijem brisati.Ako ih obrisem ima li kakve opasnosti. Molim vas POMOC !!!!!!! Nemogu vise traziti odgovore Pomozite mi inace cu se ili cu prije komp ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-11-07 Godina: 25
Poruka: 63
![]() | Re: WINDOWS UPDATE ma brisi sve update brate...neka oni prde da ce se nesto poremetit, vjeruj mi nece... Nego...pa zar ti nije jednostavnije podatke bacit na nekoliko dvd-ova, i fino iz pocetka, jer hmmm....tko ima vindovse 2 godine na hardu.....daj mu malo neka dise, formatiraj hard, napravi vecu "c" particiju neka ima mjesta za update (ako ih neces brisat)...itd |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 453
![]() | Re: WINDOWS UPDATE ja imam na c 30 gb...i sa svim mogućim updateima ima samo 7.22 GB...dobro ti je rečeno da malo formatiraš cijeli disk..nije bed ....malo to isfprmatiarj pobacaj na dvd-e i bit će ti lakše ..... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: WINDOWS UPDATE Ja imam 6... jest da sam hard zamjenio, al sam image onoga od prije 6 godina ostavio i taj se vrti... XP version 2002. btw. makni refferal iz potpisa. Pravila zabranjuju takve stvari.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio _Aris_ : 28-02-08 u 21:32. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-11-07 Godina: 25
Poruka: 63
![]() | Re: WINDOWS UPDATE Ja imam 6... jest da sam hard zamjenio, al sam image onoga od prije 6 godina ostavio i taj se vrti... XP version 2002. ________________________________________________________________________________________ Ma, ok, je imat i 10, ali ako decko ima problema sa particijama koje vidim da su lose skrojene, najlakse je sve iz pocetka...kmm, valjda... Zadnji Uredio Revenge : 28-02-08 u 21:58. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: WINDOWS UPDATE Meni se isto problemi s Windowsima dešavaju jako rijetko, imao sam zadnjeg trojanca prije 4-5 godina, ali nešto sitno, vrlo lako sam rješio i problemi s kompom mi se svelo na crkavanje harda prije misec dana ![]() Isključen mi je automatic update (zapravo cijeli security center) nemam antivirus, i nemam firewall....otkad znam za sebe....a update skidam kad mi šta treba....ne znam, tako sam navikao... sve se svodi u biti na pažnju prilikom rada s kompom na netu.... Inače nisam neki ljuti kompjuteraš, ali moraš znat svoj sistem.... ![]() Igrice prži na DVD-ove i ne ostavljaj bespotrebne stvari na kompu (tipa iso ili štajaznamkojevećformatetrebatibaštajprogramzamountattajformat) Sve to prži.... Meni bi najveći problem tu bio ona E particija od samo 20 Giga za slike i mjuzu.... Spoji c i e particije (ako se može, a mislim da da... )Prebaci muziku na d i to bi bilo to....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio kresola : 29-02-08 u 07:13. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.

Pomozite mi inace cu se
ili cu prije komp 

....malo to isfprmatiarj pobacaj na dvd-e i bit će ti lakše
.....

)